Ponuda je istekla

22.06.2019
Space Star - posebna ponuda originalne dodatne opreme je istekla.

Najmanji model u našoj ponudi od sada pruža još više zadovoljstva u vožnji uz posebnu ponudu originalne dodatne opreme koju možete sami odabrati u vrijednosti do 2.000 kn gratis*.

Promotivni paketi opreme - primjeri:
  1. Entry paket: uključuje poklopac prtljažnog prostora i bluetooth. Vrijednost promotivnog paketa je 2.000 kn, a kad umanjimo cijenu za naš bonus od 2.000 kn, paket je vaš za 0 kn - znači gratis. Entry paket preporučamo pri kupovini modela 1.0 MT Entry koji možete nabaviti po odličnoj cijeni od 73.500 kn.
  2. Fancy paket: uključuje dekorativne letvice na vratima, ukrasne elemente za stražnji odbojnik te obrub ručice mjenjača i ventilacije u boji. Vrijednost promotivnog paketa je 2.000 kn, a kad umanjimo cijenu za naš bonus od 2.000 kn, paket je vaš za 0 kn - znači gratis. Fancy paket moguće je odabrati za sve modele Space Stara.
  3. Navi paket: MGN navigacija je sada povoljnija nego ikad. Vrijednost promotivnog paketa je 6.000 kn, a kad umanjimo cijenu za naš bonus od 2.000 kn, dobit ćete super navigaciju za svega 4.000 kn. Navi paket moguće je odabrati za sve modele Space Stara.
Osim navedenih primjera moguće su i druge kombinacije dodatne opreme u vrijednosti do 2.000 kn, a za sve detalje obratite se najbližem ovlaštenom partneru za prodaju Mitsubishi Motors vozila. Više o Space Staru pogledajte ovdje.

*Navedeni bonus od 2.000 kn vrijedi samo prilikom kupovine novog Space Stara i za originalnu dodatnu opremu s naknadnom ugradnjom. Bonus se ne odnosi na redovnu cijenu vozila. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.