Coupe SUV inspiriran legendom

02.10.2020
Mitsubishi Eclipse Cross - Coupe SUV inspiriran legendom

Jeste li se ikad zapitali što čini neki automobil posebnim?
Uz autentičnu povijest marke, to je svakako i dizajn koji djeluje kao da je u pokretu i kada miruje.
Pravi primjer je legendarni sportski Coupe Mitsubishi Eclipse, dobro poznat ljubiteljima tematskih računalnih igrica i filmskih serijala.

A što to čini novi Eclipse Cross posebnim?
Uz iskričav, ali zreo dizajn, tu je i tehničko nasljeđe legendi iz bogate povijesti marke. Suzdržan, ali ne i radikalan, s japanskim smislom za detalje, Eclipse Cross oduševljava rafiniranim nastupom i najboljim pogonom u klasi. Uz to je i praktičan; stražnja klupa je uzdužno i po nagibu podesiva, sa najvećim prostorom za koljena u klasi. Živahan i inovativan 1.5 litreni turbo benzinski motor opremljen je novom generacijom direktnog ubrizgavanja goriva.
Eclipse Cross iznenadit će vas performansama, linearnim razvojem snage i skromnom potrošnjom, a bogata oprema već od početnog modela Invite oduševljava: aluminijski naplatci, automatska klima, senzor svjetla i kiše, automatska duga svjetla, kvalitetan audio sustav s navigacijom i još puno toga.

Bogato opremljen Eclipse Cross možete nabaviti već od 167.900 kn. Posjetite najbližeg Mitsubishi partnera i izaberite svoj Eclipse Cross sa ručnim ili automatskim mjenjačem, pogonom na 2 ili 4 kotača i legendarnim Mitsubishi genima u seriji.

Više detalja, cjenik i popis opreme pogledajte na https://www.mitsubishi-motors.hr/hr/modeli/3/eclipse-cross/

Više informacija i ponudu potražite kod najbližeg Mitsubishi Motors ovlaštenog partnera.