i-MiEV | Mitsubishi Motors
 • 5 razloga
  1. Spojeni na budućnost
  2. Ekonomičan, ekološki, i-MiEV
  3. Kompaktan, jedinstven, iMiEV
  4. Tih, umirujuć, i-MiEV
  5. Napredan, siguran, i-MiEV
 • Napomena: prikazane boje mogu malo varirati od stvarnih boja zbog prikaza na ekranu. Kontaktirajte lokalnog Mitsubishi Motors trgovca/distributera za više informacija. i-MiEV MY15:

  Loading

  Ovaj model

  0,00kn

  i-MiEV MY15 i-MiEV Električni

  Cijena vozila 0,00kn

  Cijena boje je iskazana sa PDV-om (bez obračunatog PPMV-a)
  Za točan izračun cijene obratite se ovlaštenom partneru.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

otkrijte više
 • Dodaci

  Interijer
  Sigurnost i udobnost
otkrijte više
 • PREUZIMANJA

 • svidja-vam-se-model
otkrijte više

 • ECOLOGY-1OKOLIŠ ĆE VAM BITI ZAHVALAN

  i-MiEV je u potpunosti električno vozilo, stoga ne proizvodi emisijske plinove. Jednadžba je jednostavna - nula zagađenja jednako je nula CO2 ispuštenog u zemljinu atmosferu. 

  ECOLOGY-2
  SNAGA KOJA REDEFINIRA EKOLOŠKU OSVIJEŠTENOST

  i-MiEV-ova litij-ionska baterija visokog kapaciteta, koja se sastoji od 88 ćelija, nudi vam impresivan domet od 160km*. Možete voziti 100 km za samo 10 kuna  te, ako iskoristite niže noćne tarife struje, trošak po kilometru može biti još niži. Dodatak novih LED prednjih svjetala također pridonosi smanjivanju ukupnih troškova. Vrijeme je da se oprostite od benzina i pozdravite budućnost vožnje.


  *Mjerio NEDC, New European Driving Cycle. Domet može varirati ovisno o načinu vožnje, cestovnim uvjetima, korištenju klima uređaja ili grijača itd. Povoljnije noćne tarife također variraju ovisno o dobavljaču struje te možda ne vrijede u vašoj zemlji.
  Podaci:  0.13 €/ kWh (Mjerili Mitsubishi Motors Corporation)


 • DIZAJN i-MiEV-a

     
  Design Futuristic Way

  design03  design05 

  ISKUSITE BUDUĆNOST

  i-MiEV je dug samo 3,475mm, što ga čini dopadljivim i savršenim za gradsku vožnju. Kratki prednji i stražnji prepusti pridodaju futurističkom stilu vozila, a kotači od 15 inča i međuosovinski razmak od 2,550mm (zahvaljujući centralno smještenoj bateriji) vam osiguravaju uravnoteženost i stabilnost uz koje možete samopouzdano voziti gdje god želite. Uz to, baterija je smještena ispod poda da se osigura niže težište za glatko iskustvo vožnje kakvo i očekujete od luksuznog automobila.

  i-MiEV je okretno vozilo, čemu svjedoči radijus okretanja od 4,5 metara, što uvelike olakšava inače vrlo zahtjevno parkiranje u gradu. Uske situacije ne predstavljaju problem za i-MiEV, koji je savršen za gradsku vožnju.
   

 • imiev-image.jpg

  Vaši će putnici uživati u kvalitetnoj smeđoj tkanini sa elementima bijele uz rub sjedala. Vertikalne kontrole klima uređaja sa srebrnim detaljima u kontrastu su sa bogatim tonom interijera.

  Bez buke motora u kabini možete uživati u svojim najdražim pjesmama uz dodatni jedinstveni sustav ozvučenja koji uključuje CD player i moćne zvučnike sa 4 kanala, kao i USB utor na kojeg možete spojiti i puniti svoje prijenosne medijske uređaje.
  i-MiEV - miran i pun prostora

  i-MiEV - Peacefullspace

  INTUINTIVNA PLOČA S INSTRUMENTIMA

  Ploča s instrumentima u i-MiEV-u dizajnirana je za jednostavno korištenje. Izborni jedinstveni sustav ozvučenja uključuje CD player i moćne zvučnike sa 4 kanala, kao i USB utor na kojeg možete spojiti i puniti svoje prijenosne medijske uređaje. Sjedala su napravljena sa višim udjelom prirodnog pamuka, što umanjuje emisiju CO2 za 19%. 

  Premium Interior

  PREMIUM INTERIJER

  Zahvaljujući izbočenom krovu i dugom međuosovinskom razmaku, četiri odrasle osobe mogu se udobno voziti u ovom vozilu. Čak i sa četiri osobe u vozilu, još uvijek imate 235 litara (mjereno VDA metodom*) spremišnog prostora viška. Ako preklopite oba stražnja sjedala otkrit ćete 860 litara spremišnog prostora.

  *Verband der Automobilindustrie
    
    Remote Control

     

  MiEV SUSTAV DALJINSKOG UPRAVLJANJA

  Uz MiEV sustav daljinskog upravljanja, možete iz daljine unaprijed aktivirati klima uređaj da pripremite udobnu atmosferu u interijeru vozila, dok istovremeno štedite struju za samu vožnju. Tajmer punjenja*  omogućuje vozačima da unaprijed programiraju punjenje u najekonomičnije sate. Ugrađeni ekran pokazuje stupanj napunjenosti vozila.

     

  DALJINSKA KONTROLA KLIME*

  EV daljinskim upravljačem možete uključiti i isključiti klima uređaj. Aktivacijom klima uređaja prije vožnje možete postaviti udobnu temperaturu interijera prije ulaska u vozilo, čime štedite struju i povećavate domet vožnje. Postavke klima uređaja su COOL, HOT, DEF, A/C OFF. DEF postavka uključuje i odmrzavanje zadnjeg stakla. 

  TAJMER PUNJENJA*

  Korisnici mogu birati kada žele puniti svoj i-MiEV (npr. zbog jeftinijih tarifa struje po noći).
  Postoje dva tajmera punjenja.
  ON tajmer: Punjenje počinje za 0-19.5 sati
  OFF tajmer: Punjenje prestaje za 0-19.5 sati, ili ako je vozilo napunjeno do kraja
  ("-" postavka)
   

  POKAZIVAČ RAZINE BATERIJE

  Vozači mogu provjeriti razinu napunjenosti baterije vozila.

  *:Aktivira se samo ako je spojen običan kabel za punjenje. 

 • PERFOMANSE U V 

     
  High torque

  VELIKI OBRTNI MOMENT I BESPRIJEKORNO UBRZAVANJE

  Lagani magnetni sinkroni motor kombinira visoku učinkovitost i iznenađujuće snažnu linearnu akceleraciju za lakše zaobilaženje, dok zadnji pogon poboljšava upravljanje vozilom. i-MiEV, koji proizvodi maksimalno 196N-m obrtne sile pa savladava uzbrdice kao od šale. Maksimalna brzina od 130km/h garantira da će i-MiEV zadovoljiti sve Vaše potrebe. 

  Regenerative Brake Control

  REGENERATIVNO KOČENJE

  Regenerativno kočenje počinje u trenutku kad uklonite nogu sa papučice gasa, čime spremate kinetičku energiju u sekundarnu bateriju. Količina spremljene energije ovisi o usporavanju, koje odlučuje položaj mjenjača. Također, kad pritisnete kočionu papučicu, povećavate snagu regenerativnog kočenja.  Regenerativno kočenje učinkovita je metoda za povećavanje dometa vožnje..

  Optimised shift positions

  OPTIMIZIRANI POLOŽAJI MJENJAČA

  Odaberite položaj D za gradsku vožnju i standardno regenerativno kočenje, položaj B za vožnju nizbrdo i jače regenerativno kočenje, ili položaj C za udobnu vožnju predgrađem. 

  MJERAČI I EKRAN

  Sve što trebate znati nalazi se na kombiniranoj instrument ploči: brojčanik razine energije smješten na lijevoj strani pokazuje položaj mjenjača i obavještava Vas ako baterija treba punjenje, dok pokazivač dometa vožnje s desne strane sadrži brojač kilometara, mjerače pređenog puta,  podsjetnike na servis i druge korisne informacije.

  • Brojač kilometara
  • Mjerač pređenog puta A
  • Mjerač pređenog puta B
  • Kontrole osvjetljenja mjerača
  • Podsjetnik na servis (Preostala kilometraža do sljedećeg pregleda)
  • Podsjetnik na servis (Broj mjeseci do sljedećeg pregleda)
  • Pokazivač tlaka zraka u gumama
  • Pokazivač dometa vožnje

  Meter

   

  LAMPICA UPOZORENJA NA GAŠENJE 


  Kad je baterija gotovo prazna, lampica upozorenja upozorava vozača. Da se uštedi energija, klima uređaj će automatski prestati raditi.

  MJERAČ RAZINE ENERGIJE SA LAMPICOM UPOZORENJA NA NISKU RAZINU ENERGIJE 


  Kad energija baterije padne na samo 1/8 kapaciteta, lampica upozorenja na nisku razinu energije bljeskanjem obavještava vozača da treba napuniti bateriju.
   

  ECO I CHARGE ZONE


  Brzina vožnje u ECO zoni pomaže pri povećavanju dometa vožnje. Dok ste u Charge zoni, indikacijska lampa će vas obavijestiti da se baterija puni.
   

  PUNJENJE

     

  SUSTAV DVOSMJERNOG PUNJENJA

  Punjenje i-MiEV-a kod kuće ili u gradu je doista jednostavno. Punjenje do punog kapaciteta traje 8 sati ako ste spojeni na normalnu utičnicu, dok na stanicama za brže punjenje bateriju možete napuniti do 80 posto u samo 30 minuta. 

     

  Charging 

  OBIČNO PUNJENJE - 8 SATI DO PUNOG KAPACITETA

  Uobičajeno vrijeme punjenja AC230V, 10A, od bljeskanja Low Energy Warning indikacijske lampice, može ovisiti o regiji. 

  BRZO PUNJENJE - 80% PUN U 30 MINUTA

  Brzo punjenje sa maksimalno 50kW, može ovisiti o uvjetima poput vanjske temperature. 

  OBIČNI KABELI ZA PUNJENJE

  i-MiEV nudi izborni industrijski utikač i/ili utikač tipa H za obične kabele za punjenje i daljnje prilagođavanje po regijama. Regionalni tipovi utikača su također dostupni. 

  Charging 2

     

  PRIKLJUČITE SE, IDITE JOŠ DALJE

  Ako je do kraja napunjen, i-MiEV ima domet vožnje od 160km- savršen za obavljanje obaveza po gradu.

     
 • VOZITE SIGURNO

     
  Six airbags imiev

  ZAŠTITA OD SUDARA

  Ukupno 6 SRS zračnih jastuka štite vozača i putnike u slučaju sudara.

  Safety01

  RISE KAROSERIJA

  Mitsubishijeva ekskluzivna RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) konstrukcija karoserije upija silu udarca dok osigurava čvrstoću kabine u slučaju sudara. 

  Battery


  NAPREDNA SIGURNOST BATERIJE

   
  Baterije i-MiEV-a su smještene u vodootporni baterijski sklop koji se nalazi unutar okvira vozila koji je ograđen čvrstim zaštitnim okvirom koji ga štiti od sudara iz bilo kojeg smjera. 
  Napomena: Prikazani baterijski sklop je za tržišta sa volanom s lijeve strane.

  ASC  AKTIVNA KONTROLA STABILNOSTI S KONTROLOM TRENJA BRINE SE DA I-MIEV NE SKREĆE S PUTA

  Pri naglom skretanju da izbjegnete prepreku, Aktivna kontrola stabilnosti (ASC), kojom upravlja MiEV OS, umanjuje nestabilne pokrete poput podupravljanja i preupravljanja. Na skliskim podlogama, sustav TCL (kontrole trenja) ograničava proklizavanje da se poboljša stabilnost pri akceleraciji. Također, zato što je ASC sa TCL-om optimiziran za električna vozila, čak i povećava stabilnost tijekom regenerativnog kočenja. 

  Brake Assist Imiev


  BRAKE ASSIST SYSTEM

  U hitnoj situaciji, auto preuzima kontrolu i elektronički "pritišće" kočnicu punom snagom da osigura maksimalnu kočionu silu da pomogne pri sprječavanju sudara. 

  Brake override imiev

  SUSTAV ZA PRIORITET KOČENJA NAD GASOM


  Ovaj elektronički sustav hitnog zaustavljanja prioritizira kočnice nad gasom, što omogućuje vozačima da zaustave vozilo papučicom kočnice čak i ako je gas pritisnut i auto vozi punom brzinom. Uz ovaj sustav, vozači mogu zadržati kontrolu nad vozilom čak i u slučaju problema poput zapinjanja papučice gasa na otiraču.  

  Immobiliser imiev

  IMOBILIZATOR

  Ključ prenosi jedinstveni kod koji se mora podudarati sa kodom koji je programiran u kontrolnom sustavu motora da možete pokrenuti motor. Motor ne može biti pokrenut bez jedinstvenog kompatibilnog ključa, što je učinkovita metoda sprječavanja krađe.


   

  Performance-Safety-Acousticveh2(1)

  SUSTAV ZVUČNIH SIGNALA (AVAS)

  Zato što je i-MiEV gotovo potpuno tiho vozilo, AVAS proizvodi zvuk da obavijesti pješake da im se automobil približava. Sustav će se oglasiti neovisno o tome vozite li unaprijed ili unazad, koristeći podatke iz senzora brzine, kočnica i birača brzina. AVAS sadrži i zvučnik i prekidač za zaustavljanje..

  NCAP

  EURO NCAP

  i-MiEV je dokazao odlične sigurnosne uvjete kroz Euro NCAP ocjenu od 4 zvjezdice po standardima iz 2011. godine, što ga čini sigurnosnim ekvivalentom vozila na benzin iste veličine. 


otkrijte više
 • service-maintenance

  ODRŽAVANJE
  I
  NJEGA

  NAJBOLJA MOGUĆA USLUGA

  Posvećeni smo tome da Vam osiguramo najbolju moguću uslugu. Zato u Mitsubishi ovlaštenim servisima rade samo obučeni i opremljeni mehaničari koji koriste samo originalne Mitsubishi dijelove kada održavaju Vaše vozilo. Također, nudimo povoljnu njegu kroz cijeli životni vijek Vašeg Mitsubishi vozila.

 • service-model2-1

  USLUGA
  I
  PODRŠKA

  PRVOKLASNA PODRŠKA

  Naša su vozila neka od najkvalitetnije izrađenih i najpouzdanijih na tržištu, ali želimo se pobrinuti da ste pokriveni ako se nešto dogodi. Zato imamo prvoklasni tim podrške nakon prodaje vozila, kao i cestovnu i servisnu pomoć diljem Europe koja je podjednako dobra kao ona kod vašeg lokalnog trgovca.