Outlander | Mitsubishi Motors
 • Outlander_1

  5 RAZLOGA ZA

  1. Niska potrošnja i emisija CO2
  2. Vrhunski 4WD pogon
  3. Kvaliteta i prostarnost
  4. Bogata oprema
  5. 7 sjedala u seriji
  Outlander_2

  5 RAZLOGA ZA:

  1. Niska potrošnja i emisija CO2
  2. Vrhunski 4WD pogon
  3. Kvaliteta i prostranost
  4. Bogata oprema
  5. 7 sjedala u seriji
  Outlander_3

  5 RAZLOGA ZA:

  1. Niska potrošnja i emisija CO2
  2. Vrhunski 4WD pogon
  3. Kvaliteta i prostranost
  4. Bogata oprema
  5. 7 sjedala u seriji
 • Napomena: prikazane boje mogu malo varirati od stvarnih boja zbog prikaza na ekranu. Kontaktirajte lokalnog Mitsubishi Motors trgovca/distributera za više informacija. Outlander MY17:

  Loading

  Ovaj model

  259.900,00kn

  Outlander MY17 Intense+ 2.2 litre 4WD DI-D 6-brzina ručni mjenjač ASG 7-sjedala

  Cijena vozila 259.900,00kn

  Cijena boje je iskazana sa PDV-om (bez obračunatog PPMV-a)
  Za točan izračun cijene obratite se ovlaštenom partneru.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

otkrijte više
 • Dodaci

  Interijer
  Sigurnost i udobnost
otkrijte više
 • PREUZIMANJA

 • trgovac

  Pronađite trgovca

  Sviđa vam se ovaj model? Nađite najbližeg trgovca i kupite ga!

otkrijte više
 • NOVI DIZAJNERSKI KONCEPT

   
  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling Rear Design

  Dinamičan stil

  Novi dizajnerski koncept Mitsubishi Motorsa, "Dynamic Shield", prati povijesno naslijeđe ranijih generacija Pajera i Lancera Evolution. Sjajno crni središnji prednji dio obrubljen kromiranim detaljima asocira na izgled samurajske kacige.

  Dizajn nije samo stvar forme, nego i funkcije te će poslužiti kao predložak za dizajn budućih Mitsubishi modela. 
   

  OUTLANDER utjelovljuje  dinamičan stil

  Sjajno crni detalji prednjeg kraja ostavljaju sportski dojam, a obrubi u boji vozila i kromu simboliziraju zaštitu  ("shield").

  U kontrastu sa ranijim dizajnom, koji se oslanjao na "okolinu" i "naprednu tehnologiju", ideja ovog hrabrog pristupa je dinamička interpretacija duha Mitsubishija. Outlander znači prekretnicu u razvoju dizajna Mitsubishi automobila.

  Dizajn stražnjeg kraja

  Prednja svjetla i  maska hladnjaka daju osjećaj širine, a stražnji kraj naglašava prostranost i stabilnost. Ranije izvedbe dizajna prednjeg kraja su završavale na rubovima, dok novi dizajn prelazi preko rubova stvarajući dojam širine.   

  OUTLANDER DESIGN ZA SVE PRILIKE

  A Design that Only Outlander Can Pull Off

  Dizajn karakterističan za OUTLANDER

  Izgled OUTLANDER-a više naglašava SUV koncepciju, pa su i prednji zaštitni elementi adekvatno oblikovani kao zaštita podvozja u srebrnoj boji. Donji dio karoserije je izveden u crnoj boji sa naglašenom zaštitnom funkcijom, dok  ukrasni elementi srebrne boje krase bokove vozila.

  Oblikom prikladan za grad

  Energičan prednji kraj, integrirana prednja i dnevna svjetla LED tehnologije pridonose imidžu odaju dojam modernog vozila 

  Oblikom prikladan za cestu i terensku vožnju

  Živahan dizajn sa izraženom Mitsubishi notom asocira na funkcionalne strane Pajera i Lancera Evolution te izgleda dobro kako na cesti, tako i u terenskoj vožnji. 

  Wide HD display

  "Shark fin" antena

  Antena u obliku peraje naglašava sportski duh.

  Sound quality control

  LED prednje svjetlo za maglu

  Svjetla za maglu osim sigurnosti dodaju i dašak stila.

 • ECO DRIVE - PREGLED

   
  ECO drive overview

  Mnogim je vozačima eko vožnja danas bitna, a novi OUTLANDER im u tome pomaže. MIVEC i DI-D motori postižu visokuekonomičnost i niske emisije CO2, dok istodobno garantiraju odlične performanse. Učinkovitosti u potrošnji goriva  pridonosi Auto Stop & Go funkcija i indikator ECO vožnje, a aerodinamični dizajn karoserije smanjuje otpor zraka. Unatoč ekološkoj osvještenosti, i dalje ga je užitak voziti. 

  NOVORAZVIJENI MOTORI

   


  2.2 DI-D engine

  Auto stop & go  Auto stop & go 

  2.0 MIVEC motor

   2.0-Litreni motor nudi vam tihu i učinkovitiju vožnju s maksimalnom snagom od 150 konjskih snaga pri 6000 okretaja i maksimalni okretni moment od 195Nm pri 4200 okretaja

  2.2 DI-D motor

  2.2-litreni dizelski motor istodobno nudi performanse i učinkovitost u potrošnji goriva. Model 6MT daje 150 konjskih snaga pri 3500 okretaja i okretni moment od 380Nm pri 2500 okretaja, dok uz 6AT dobijate 150 konjskih snaga pri 3500 okretaja i 360Nm pri 2750 okretaja.

   Auto Stop & Go (AS&G) smanjuje potrošnju goriva i emisiju CO2 automatskim gašenjem motora dok vozilo miruje, kao npr. kod čekanja na semaforu. Motor se automatski pokreće kad pritisnete papučicu spojke (model s ručnim mjenjačem).
   
  Napomena: AS&G je dostupan samo za vozila sa ručnim mjenjačem.

  DIZAJN KAROSERIJE

  Aerodynamic design

  Aerodinamičan dizajn

  Aerodinamičan dizajn razvijen je po visokim standardima za jedan SUV. Računalnom analizom protoka zraka i testiranje u zračnom tunelu, OUTLANDER je uspješan spoj aerodinamike i atraktivnog dizajna.

  Auto stop & go

  LAGANA KAROSERIJA

  Karoserija je vrlo kruta i lagana radi velikog udjela čelika visoke vlačne čvrstoće, što pridonosi visokoj razini sigurnosti pri eventualnim sudarima.  

  ECO DRIVE SUSTAV

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  Izbornik ECO postavki 

  Pritiskom na prekidač ECO aktivirate energetski učinkovitiji rad motora, klima uređaja i pogona na sva 4 kotača. 

  ECO drive assist

  Ažurirani prikaz učinkovitosti vaše vožnje u realnom vremenu. 

  ECO rezultat

  Pokazuje vam koliko je ekološki prihvatljiva vaša vožnja kroz određeno vremensko razdoblje. Što više zelenog lišća, to bolje. 


 • PREGLED SIGURNOSTI 

   
  Safety overview

  Forward collision mitigation (FCM) 

  Garantiramo sigurnost 

  Napredna tehnologija daje sigurnost i samopouzdanost u vožnji – na cesti i van ceste, po danu i po noći. Od inteligentnih senzora koji prate vašu okolinu i upozoravaju vas na opasnost do aktivne pomoći pri vožnji i pasivne zaštite, OUTLANDER pruža visoku razinu opće sigurnosti

  Euro NCAP - 5 zvjezdica  

  OUTLANDER je osvojio 5 zvjezdica od Euro NCAP-a 2012. godine i nagradu za naprednost Euro NCAP-a 2013. godine (za FCM sustav).


  PAMETNI SUSTAVI PODRŽAVAJU SIGURNU VOŽNJU  

  Forward collision

  Danger of collision

  SUSTAV ZAŠTITE OD FRONTALNIH SUDARA (FCM)

  Pomaže pri sprječavanju frontalnih sudara ili minimalizaciji štete ako je sudar neizbježan. Odgovara na vozila i pješake pomoću kamere i laserskog radara.

  No vehicle in front

  Nema vozila ispred vas

  Vozilo održava istu brzinu čak i ako uklonite stopalo s papučice gasa.

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  Vozilo ispred vas

  Održava se odabrana udaljenost između vozila.

  No vehicle in front

  Vozilo ispred vas (usporava/zaustavlja se)

  Kad vozilo ispred vas uspori ili stane, ACC usporava ili zaustavlja vaše vozilo.


  ADAPTIVNI TEMPOMAT (ACC)

  Održava odabranu udaljenost između Vašeg vozila i vozila ispred Vas pomoću radara zbog povećane sigurnosti i mirnoće vozača. Adaptivni tempomat smanjuje stres vozača, posebno za vrijeme prometnih zastoja na autocestama. 

    Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  ACC pokazivač na multi-funkcijskom ekranu

   Napomena:
  Sposobnosti detekcije i kontrole FCM i ACC sustava su pomoć vozaču. Molimo vas da vozite sigurno i da se nikada ne oslanjate samo na ove funkcije pri vožnji.
  FCM i ACC se možda neće aktivirati u nekim situacijama. Molimo vas da pažljivo pročitate korisnički priručnik i budete svjesni ovih ograničenja.
  FCM i ACC funkcioniraju kada se drugo vozilo nalazi ispred vašeg vozila. FCM je osmišljen i da otkriva pješake, ali ih možda neće otkriti ili se aktivirati u nekim situacijama.  
  Automatsko kočenje se aktivira kada je vozilo ispred vas i kada se krećete brzinom od 5km/h do 80km/h, a u slučaju pješaka kod brzina od 5km/h do 65km/h. FCM nema funkciju trajnog kočenja, kočnica se otpušta otprilike 2 sekunde nakon zaustavljanja. Da se spriječi pokretaje vozila nakon zaustavljanja, vozač će možda morati zadržati pritisak na papučici kočnice. U nekim slučajevima, FCM neće funkcionirati ako vozač poduzme manevar izbjegavanja naleta upravljačem ili gasom. 
  ACC Možda neće točno otkriti situaciju ovisno o tipu vozila ispred vašeg vozila i njegovim uvjetima, vremenskim i cestovnim uvjetima. Također, sustav možda neće biti u stanju dovoljno usporiti ako vozilo ispred vašeg naglo počne kočiti ili se drugo vozilo nađe na vašem putu, pa se vaše vozilo približi vozilu ispred vas. Ako imate pitanja, molimo vas da kontaktirate Vašeg lokalnog Mitsubishi Motors partnera/distributera za više informacija

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  LDW indication on multi-information display

  Automatic high beam

  LDW pokazivač na multi-funkcijskom ekranu

  UPOZORENJE NAPUŠTANJA TRAKE (LDW)

  Ovaj sustav proizvodi zvučni signal i upozorava ako vozilo napusti svoju traku dok žmigavci ne rade.

  Napomena:
  Upozorenje napuštanja trake nije osmišljeno da umanji rizike vezane za situacije kada vozač ne gleda pažljivo ispred sebe (pažnju mu je skrenulo nešto sa strane, odsutnost uma itd.) ili za slabu vidljivost koju uzrokuju loši vremenski uvjeti itd. Ispravno upravljajte vozilom i vozite oprezno. Ovaj sustav u nekim uvjetima možda neće točno otkriti prometnu traku. Molimo vas da provjerite korisnički priručnik za više informacija.

  AUTOMATSKA DUGA SVJETLA

  Za povećanje sigurnosti, udobnosti i jednostavnosti noćne vožnje duga svjetla se automatski prebacuju na kratka svjetla kod nailaska vozila, te se automatski vraćaju na duga svjetla bez intervencije vozača..

  BWS BWS

  UPOZORENJE NA MRTVI KUT (BSW)

  Ova sigurnosna funkcija koristi radarske senzore u stražnjem odbojniku za otkrivanje vozila u mrtvim kutevima, lijevo i desno. Senzori detektiraju vozila koja su udaljena do otprilike 70m, ovisno o brzini vašeg vozila. Kada je BSW aktivan, pokazivač će se pojaviti na kombiniranom zaslonu. Kada sustav otkrije vozilo, oglašava se zvučni signal (ako su žmigavci uključeni), a narančasti indikator u retrovizoru sa te strane počinje bljeskati. 


  Napomena:
  Sposobnosti detekcije i upravljanja BSW sustava su dodatne funkcije i ne djeluju u svim situacijama. Molimo Vas da se ne oslanjate samo na ovaj sustav tijekom vožnje.
  Sustav koji nadgleda mrtvi kut u nekim slučajevima možda neće ispravno raditi, ovisno o prometu, vremenskim uvjetima, uvjetima cestovne površine i preprekama. Zvučni signal će se oglasiti samo ako su pokazivači smjera uključeni. Vozači su u potpunosti odgovorni za sigurnu vožnju.
  Ilustracije valova radara su korištene samo u ilustrativne svrhe i ne predstavljaju pravi rad senzora.
  Pogledajte korisnički priručnik za više informacija.

  SIGURNOSNI USPJESI POTIČU NA SAMOPOUZDANO PARKIRANJE

  Parking support


  Rear view + Bird's-eye view

  Stražnja perspektiva + ptičja perspektiva  Camera positions

  Položaji kamere

  SUSTAV KAMERA OKO VOZILA

  Pregled sa kamera na prednjoj, stražnjoj i bočnim stranama vozila (uključujući i ptičju perspektivu) prikazuju se u različitim kombinacijama te čine parkiranje sigurnijim. 

  Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  KONTROLA RADA MOTORA AKTIVIRA SE:

  • AKO VOZITE BRZINOM OD 0.-10km/h (A NISTE U N ili P POLOŽAJU)
  • AKO JE PREPREKA/VOZILO UNUTAR DOMETA OD 4m
  • AKO NAGLO ILI SNAŽNO PRITISNETE PAPUČICU GASA
  • AKO VOZAČ NE SKREĆE DA IZBJEGNE PREPREKU/VOZILO

  SUSTAV UPOZORENJA NA PRILAZ S BOKA (RCTA)   
  Indikator će se pojaviti na kombiniranom zaslonu kada je RCTA aktivan. Ako radarski senzori u stražnjem odbojniku detektiraju približavanje drugog vozila dok se vaše vozilo kreće unatrag, zvučni signal će se oglasiti i indikatori u oba retrovizora počnju bljeskati.


  Napomena: nemojte se oslanjati samo na ovaj sustav, koji možda neće otkriti sva vozila u određenim uvjetima. Vozači su u potpunosti odgovorni za vlastitu sigurnu vožnju.


  ULTRAZVUČNI SUSTAV ZAŠTITE OD NEHOTIČNE UPRABE GASA (UMS)

  Za sprječavanje sudara pri parkiranju, zvučni signal će se oglasiti i upozorenje će biti prikazano ako prednji ili stražnji senzori otkriju prepreku u blizini. Kontrolira se i rad motora u slučaju nenadanog ubrzanja.


  Napomena:
  Sposobnosti detekcije i upravljanja UMS sustava samo su dodatna pomoć i ne sprječavaju krivo ubrzavanje u svim situacijama. Molimo vas da vozite oprezno i ne oslanjate se samo na ovaj sustav tijekom vožnje. Da se spriječi to da kontrola rada motora od strane UMS sustava smeta tijekom uobičajene vožnje po grubim i neravnim cestama, sustav se automatski deaktivira i UMS OFF je prikazano na prikazu mjenjača kada je FCM funkcija u OFF postavci ili je ASC funkcija u OFF postavci. Niti jedna funkcija putem automatskog kočenja u potpunosti ne zaustavlja vozilo. Vozilo se kreće unaprijed iako je rad motora reguliran. Sustav senzora možda neće raditi kod prepreka nalik na mreže  i prepreka sa oštrim rubovima koje dovoljno ne odbijaju nadzvučne zvukove. UMS ne sadrži funkciju koja drži vozilo u stanju mirovanja. Vozač je odgovoran zaustaviti vozilo pritiskom na papučicu kočnice kada od njega to zahtjevaju uvjeti vožnje. Ilustracije valova UMS senzora su korištene samo u ilustrativne svrhe i ne predstavljaju pravi rad senzora. Pogledajte korisnički priručnik za više informacija.

  PASIVNE MJERE SIGURNOSTI

  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) Karoserija

  Sigurnost u slučaju sudara značajno povećava Mitsubishi Motors RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karoserija, koje učinkovito apsorbira energiju i sprječava raspadanje kabine u slučaju sudara..

  Seven SRS airbags

  7 SRS ZRAČNIH JASTUKA

  U slučaju sudara, sedam SRS zračnih jastuka štite Vas i Vaše putnike apsorbiranjem sile udarca. Sustav uključuje prednje zračne jastuke, bočne zračne jastuke, zračne zavjese i zračni jastuk kod vozačevih koljena. 

  Napomena: 
  Zračni jastuci dio su SRS sustava. Da se umanji rizik od ozlijede kod aktivacije zračnog jastuka uvijek nosite sigurnosni pojas, sjedite uspravno na sredini sjedala i nemojte se naslanjati na vrata. Neka djeca od 12 ili manje godina sjede u prikladnoj autosjedalici na stražnjem sjedalu. Nikad nemojte montirati autosjedalicu usmjerenu unazad na prednje sjedalo. Molimo vas da pogledate korisnički priručnik i upute koje ste dobili uz vašu autosjedalicom za više informacija.
     

  Mirror

  RETROVIZOR S AUTOMATSKIM ZATAMNJENJEM

  Ovaj retrovizor automatski smanjuje odsjaj prednjih svjetala vozila iza Vas zbog sigurnog pogleda straga.

  Hill Start Assist (HSA) 

  Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA)

  Prilikom kretanja na uzbrdici, HSA pomaže u sprjećavanju gibanja vozila unazad prilikom otpuštanja kočnice. Održava silu kočenja dvije sekunde.

  Napomena: 
  Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA) nije zamjena za sigurnu vožnju. Nikad se nemojte oslanjati samo na ovu funkciju tijekom vožnje po strmim cestama. Vaše vozilo bi se moglo kretati unazad ako je pedala kočnice preopterećena ili ako je cesta vrlo strma ili skliska. Ova funkcija je osmišljena da ne drži vozilo zaustavljeno na uzbrdici dulje od 2 sekunde. Nemojte se oslanjati na to da će ova funkcija održavati zaustavljeni položaj kao alternativu za korištenje papučice kočnice. Molimo Vas da pogledate korisnički priručnik za više informacija.
   

  ABS with EBD

  ABS sa EBD-om

  OUTLANDER je opremljen snažno dimenzioniranim disk kočnicama s prednje i stražnje strane za vrhunsko kočenje. Da se dodatno poboljša sigurnost, standardna oprema uključuje ABS sustav, EBD sustav i sustav pomoći pri kočenju. ABS vam omogućuje da zaobiđete prepreku tijekom kočenja. EBD može mjenjati intenzitet kočenja na svakom kotaču posebno da se poveća sposobnost zaustavljanja vozila te da ne izgubite kontrolu. Ako sustav detektira  panično kočenje, to je znak vjerojatnog sudara. Sustav pomoći pri kočenju automatski razvija maksimalnu snagu kočenja.

  Elevated seats 

  Sustav premošćivanja kočnica

  Sustav premoštenja kočnica daje prednost kočnicama u odnosu na gas, što omogućava vozačima zaustavljanje vozilo kočenjem čak i ako je gas stisnut do kraja i auto vozi punom brzinom. 

  *Pokazan prethodni model
     Electronically controlled 4WD 

  Elektronski nadziran pogon na 4 kotača 

  Elektronski nadziran pogon na 4 kotača osigurava vrhunsko prianjanje i stabilnost čak i na zahtjevnim terenima optimalnim usklađivanjem s Aktivnom kontrolom stabilnosti (ASC). Izbornik postavke pogona omogućava vam da birate najprikladniju voznu postavku za trenutnu situaciju: 4WD ECO postavku za najveću ekonomičnost, 4WD AUTO postavku za normalne cestovne uvjete, ili 4WD LOCK postavku za grube podloge.

  e-Assist


  e-Assist

  Novi aktivni sigurnosni sustav koristi milimetarski radar, kao i kameru, za dodatno poboljšanje sigurnosti.


  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  LED prednja svjetla sa LED dnevnim svjetlima

  LED prednje svjetlo integrirano je sa LED dnevnim svjetlima, što poboljšava sigurnost tijekom dana i noći


  Elevated seats 

  Povišeni položaj sjedala

  Povišeni položaj sjedenja u OUTLANDERu nudi vam dodatnu preglednost i sigurnost. 


  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  LIMITATOR BRZINE

  Limitator brzine sprječava vozilo da prekorači zadanu brzinu u većini situacija. Možda ćete morati iskoristiti kočnice kako biste izbjegli prekoračenje brzine pri vožnji nizbrdo. Upozorenje će biti prikazano i alarm će se oglasiti da Vas obavijesti ako prekoračite odabranu brzinu. 


  Elevated seats 

  IMOBILIZATOR

  Ključ sadrži jedinstveni kod koji se mora podudarati sa kodom koji je programiran u kontrolnom sustavu motora da pokrenete motor. Motor ne može biti pokrenut bez ekskluzivnog, kompatibilnog ključa, što je učinkovita metoda sprječavanja krađe 


 • PREMIUM KVALITETA - PREGLED

  Premium quality

  Electric tailgate

  Čista udobnost

   Otvorite vrata OUTLANDERa i iskusite potpunu udobnost. Posvećenost detaljima u svakoj teksturi otkriva posvećenost Mitsubishijevih dizajnera stvaranju luksuznog iskustva vožnje za sve putnike. Dodaci u OUTLANDERovoj kabini su funkcionalni koliko su i atraktivni, sa dvozonskim klima uređajem i podseivim sjedalima koja vam garantiraju ugodnu vožnju, čak i na dugim putovanjima. Električna zadnja vrata i sustav upravljanja bez ključa također pridonose udobnosti. Pravi užitak vožnje vas čeka, sjednite u OUTLANDER i otkrijte ga.

  ELEKTRIČNA ZADNJA VRATA

  Zadnja vrata se mogu otvarati i zatvarati automatski prekidačem na instrument ploči ili na daljinskom upravljaču. 

   

  PROSTRANA KABINA

  Comfortable third row seats


  UDOBNA SJEDALA TREĆEG REDA

  Obloge i opruge sjedala trećeg reda su udobni u vožnji. Nasloni za glavu su podesivi u 4 položaja.

  Cargo capacity


  Prtljažni prostor  

  Guranjem drugog reda sjedala naprijed stvorite ravno i duboko spremište te povećajte prtljažni prostor prostora za 335 milimetara.  

  Seat arrangement & third row seats


  Raspored sjedala i sjedala trećeg reda

  Lako je fleksibilno rasporediti sjedala drugog i trećeg reda da mogu smjestiti skoro sve moguće kombinacije putnika i prtljage. Možete čak i sklopiti naslone svih stražnjih sjedala da stvorite vrlo velik i ravan prostor za prtljagu. 


  Underfloor storage


  Spremište ispod dna vozila

  Za razliku od prethodnog modela, sjedala trećeg reda nisu spremljena ispod poda vozila. Stoga je moguće montirati podnu kutiju za prtljagu te povećati teretni prostor.

  Seat sliding function


  Klizna sjedala drugog reda

  Klizna funkcija sjedala drugog reda Vam pruža laki pristup trećem redu sjedala.

  KVALITETA INTERIJERA  

  Premium quality overview

  Premium materijali unutršnjosti

  OUTLANDER nudi visoku razinu udobnosti. Povrh toga, inteligentno prilagodljiva sjedala sjedala fleksibilno se prilagođavaju broju putnika i količini prtljage


  Premium udobnost sjedala

  Bočne stranice naslona pojačane su za bolje držanje u zavojima. Isto tako, naslon za glavu povišen je 40mm te je smanjena mogućnost trzajnih ozljeda u slučaju sudara

  Napredna tišina

  Konstruktori OUTLANDERA su posebno težište stavili na prigušivanje buke motora. Nanovo razvijen sustav nosača motora značajno smanjuje vibraciju i buku. Usavršen je oblik A nosača krova, retrovizora i krovnih žlijebova, dijelova koji najviše pridonose buci od strujanja zraka. Dodatno su izolirani instrument-ploča, podnica i strop vozila posebnim materijalima koji prigušuju buku. Ovjes vozila, kao i gume, su birani i podešeni da umanjuju buku kotača u vožnji.  Electronically controlled sunroof


  ELEKTRIČNI KROVNI OTVOR SA ZAŠTITOM OD UKLJEŠTENJA

  Električni krovni otvor pušta svježi zrak u vozilo te ostavlja dojam da ste dio krajolika.

  Premium and glamorous interior


  Premium  interijer

  Mekana obloga nalik teksturi prave kože koristi se kao obloga na instrument ploči i na oblogama vrata. Mekana na dodir, sa ukusnim dekorativnim detaljima, ostavlja dojam kvalitete i profinjenosti zbog koje je OUTLANDER jedinstven.

    Seat material


  Sjedala - materijali

  OUTLANDERova sjedala dolaze sa visokokvalitetnim finišem, koji je osmišljen za trajan luksuzni osjećaj i istinitu udobnost za duge vožnje. 


  Dual-zone automatic air-conditioning


  Automatski dvozonski lima uređaj  OUTLANDER je opremljen automatskim klima uređajem kod kojeg je moguće neovisno podešavati temperaturu za lijevu i desnu stranu vozila. U svakom trenu možete podesiti temperaturu u skladu s vašim individualnim zahtjevima.

   
  Tilt & telescoping steering


  Volan podesiv po visini i dubini


  Mehanizam za podešavanje volana po visini i dubini olakšava zauzimanje idealnog položaja za vožnju.

  KVALITETA EKSTERIJERA  

  Wide and stable appearance

  Širok i stabilan

  Širok i stabilan prednji kraj naglašava trapezoidna maska hladnjaka sa izraženim Mitsubishi logom, koji je prisutan i na stražnjem kraju vozila.

    Alloy wheels & cover

  Naplatci od lake slitine  

  Naplatci od lake slitine sa premium završnom obradom naglašavaju robustan i sportski izgled te, uz odgovarajuće gume, pridonose prianjanju na svim vrstama podloga. 

 • INTEGRIRANI SUSTAV UPRAVLJANJA

  S-AWC (Super all wheel control)


  S-AWC (Super All Wheel Control)

   Ovaj sustav usklađuje rad 4WD pogona, aktivne kontrole stabilnosti (ASC) i aktivne kontrole inercije (AYC) kako bi osigurao najbolju moguću hvatljivost kotača i na izazovnim terenima – bez  žrtvovanja sigurnosti, udobnosti ili ekonomičnosti. Izbornik postavki pogona omogućuje lagan izbor najprikladnije postavke pogona na zahtjev: 4WD ECO za maksimalnu ekonomičnost, 4WD AUTO za standardne uvjete ili 4WD LOCK za zahtjevne terene.
    AYC (Active yaw control)


  AYC (Active Yaw Control)

   Optimizira raspodjelu momenta (snage) na prednje i stražnje kotače temeljem informacija o položaju volana, brzini vozila, usporavanju i bočnom ubrzanju kako bi se osigurala optimalna ravnoteža između okretnosti i stabilnosti. Također olakšava promjenu smjera kontrolom inercije.
  Active Stability Control (ASC) 

  AKTIVNA KONTROLA STABILNOSTI (ASC)

  Ako kotači izgube shvatljivost na skliskim površinama ili pri skretanju, ASC automatski prilagođava rad motora i primjenjuje silu kočenja na određene kotače kako bi se zadržala kontrola nad vozilom i spriječilo proklizavanje.

  Napomena:
  Djelovanje ASC sustava samo je pomoć vozaču. Molimo vas da vozite sigurno i nikada se ne oslanjate samo na ove funkcije tijekom vožnje. Pobrinite se da koristite gume istih, specificiranih vrsta i veličina na sva 4 kotača. Molimo vas da pogledate korisnički priručnik za više informacija

  NOVORAZVIJENI MOTORI 


   

  ELEKTRONIČKI NADZIRAN 4WD POGON

  2.2 DI-D engine 2.0 MIVEC engine
  Electronically controled 4WD 

  2.2 DI-D motor

  2.2-litreni dizelski motor nudi vam odlične performanse i ekonomičnost u potrošnji goriva. Model 6MT Isporučuje 150 konjskih snaga pri 3500 okretaja i okretni moment od 380Nm pri 2500 okretaja, dok uz 6AT dobijate 150 konjskih snaga pri 3500 okretaja i 360Nm pri 2750 okretaja.

   2.0 MIVEC motor

  2.0-Litreni motor nudi vam tihu i ekonomičnu vožnju s maksimalnom snagom od 150 konjskih snaga pri 6000 okretaja i maksimalni okretni moment od 195Nm na 4200 okretaja.  Nova MIVEC tehnologija pridonosi poboljšanim ekološkim performansama.

   

  OUTLANDER-ov 4WD pogon daje sigurno prijanjanje i upravljivost u svim uvjetima, a prekidačem na središnjoj konzoli možete lako i brzo odabrati najprikladniju postavku pogona.
   

  NAPREDNE KONTROLE 

     
  Shift paddles Cruise control S-AWC (Super all wheel control)

  INVECS-III CVT

  Motor je uparen s naprednim kontinuirano varijabilnim prijenosom (CVT) koji se automatski prilagođava na promjene cestovnih uvjeta i zahtjeva vozača kako bi osigurao ravnomjerno i snažno ubrzavanje kada to zaželite. Istodobno je vrlo učinkovit pri potrošnji goriva koja je ispod konvencionalnih automatskih mjenjača. Pritisak papučice do kraja izaziva brzu reakciju s promjenom brzine vrtnje uz kontroliranu buku motora. Za uživanje u vožnji sličnoj onoj s ručnim mjenjačem, raspoloživa je sportska postavka mjenjača sa 6 brzina i polugice mjenjača uz upravljač.

   POLUGICE MJENJAČA UZ  VOLAN

  Atraktivne polugice mjenjača omogućavaju munjevitu izmjenu stupnja prijenosa bez micanja ruku sa volana.
   
  Napomena: Polugice mjenjača dostupne su samo za vozila sa automatskim mjenjačem

  ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA SA FUNKCIJOM ZADRŽAVANJA

  Ručnom kočnicom na središnjoj konzoli se lako rukuje preko atraktivno dizajniranog prekidača. Jednostavno povucite prekidač prema gore za aktivaciju parkirne kočnice ili pritisnite prema dolje za otpuštanje. Kod zaustavljanja na semaforu, sustav će automatski zadržati vozilo u mirovanju čak i ako uklonite nogu sa kočnice. Pritiskom na gas, kočnica se automatski otpušta.


 • KORISNE FUNKCIJE

     
  Adjustable rain sensor
  Hidden washer nozzle
  Keyless operation system

  PODESIVI SENZOR KIŠE

  Senzor za kišu automatski aktivira brisače nakon što detektira vlagu na staklu. Senzor također mjeri količinu svjetla te pali glavna svjetla čim se za to steknu uvjeti. To se ne odnosi samo na noćnu vožnju, nego i za vožnju kroz tunel ili ako, uslijed oluje, nestane dnevnog svjetla. Ove karakteristike čine vožnju još lakšom i sigurnijom u svim uvjetima.

  Skrivena mlaznica perača


  Mlaznice za pranje stakla su pozicionirane ispod ruba poklopca motora zbog bolje aerodinamičnosti. 

  Sustav upravljanja bez ključa

  Ako ste u posjedu ključa, pritiskom gumba na ručici prednjih vrata ili na zadnjim vratima možete otključati ili zaključati sva vrata. Motor se uključuje ili isključuje pritiskom na prekidač desno od volana.

  Heated Windscreen

  GRIJANI VJETROBRAN

  Grijane žice širom vjetrobrana čiste staklo od magle ili mraza da se osigura prednja preglednost u manje vremena nego da koristite grijanje/odmrzivač stakla.

  Steering wheel with remote control switches

  Volan sa daljinskim prekidačima

  Praktične kontrole za audio sustav, Bluetooth® bežićni mobilni sustav i sustav kamera oko vozila (kroz prekidač za kameru) montirane su na volanu da budu jednostavne za doseći.

  USB port & accessory 12V socket

  USB utor i 12V utičnica

  Ovi dodaci su praktično smješteni unutar središnje podne konzole te su nadohvat ruke čim podignete poklopac.   

  Console bos illumination

  Osvjetljenje kutije konzole

   Spremište je osvjetljeno za bolju preglednost po noći.

    LED foot lamps

  LED podna svjetla

  Vozačeva i suvozačeva podna svjetla rade dok su vrata otvorena.

  ZABAVA

     
  SD navigation system

  MITSUBISHI MULTI COMMUNICATION SUSTAV (MMCS)


  Središnji HD zaslon osjetljiv na dodir olakšava navigaciju i daje ECO informacije poput potrošnje goriva i dosega vožnje. Također daje i prikaz sa stražnje kamere kada vozite unatrag.

  Clear wide screen

  Široki HD ekran

  Sa visokom rezolucijom za lako očitavanje.


  3D map view

  3D karta

  Prikazuje lokalne znamenitosti u tri dimenzije.
    Audio system control

  Kontrola kvalitete zvuka

  Olakšava podešavanje različitih funkcija kontrole zvuka.

  2 Screen viewing

  Podijeljeni ekran

  Prikazuje informacije o karti, audio informacije, itd. istovremeno na istom zaslonu.

  Metre display of guidance points ECO function information

  Navigacijski vodič na ZASLONU PUTNOG RAČUNALA

  Naputci o smjeru i udaljenosti pridonose sigurnoj vožnji.

  ECO informacijska funkcija

  Prikazani su Vaš ECO rezultat i druge informacije o ECO funkcijama.
  Display audio

  AUDIO PRIKAZ

  Jednostavno upravljanje audio sustavom na QVGA ekranu od 6,1 inča osjetljivom na dodir, koji također prikazuje prikaz kamere straga.

    CD/MP3 player

  CD/MP3 PLAYER

  Kvalitetni tuner/CD player i USB priključak na podnoj konzoli omogućuju lako povezivanje sa drugim audio uređajem za punjenje ili slušanje glazbe.   
   

  DAB

  DAB

  Digitalni radio prijemnik omogućava užitak u kvalitetnom digitalnom radio prijenosu.

  Rockford fosgate premium sound system

  ROCKFORD FOSGATE® PREMIUM OZVUČENJE

  Uživajte u nevjerojatnoj kvaliteti zvuka novog audio sustava koji je razvijen u suradnji sa Rockford Corporation. Devet zvučnika Vas okružuje spektakularnim DTS Neural Surround™ zvukom.
  Napomena: Rockford Fosgate® i vezani logotipi su registrirani zaštitni znakovi Rockford Corporation u SAD-u i drugim državama. DTS Neural SurroundTM je zaštitni znak DTS, Inc.

  (1) 3.5cm visokotonski zvučnik
  (2) 16cm konusni polipropilenski zvučnik
  (3) 16cm polipropilenski koaksialni dvokanalski zvučnik
  (4) 25cm bas zvučnik
  (5) 710W 8-kanalno pojačalo snage
   

          

  DAB

  Novi Smartphone Link Display Audio

  Kamo vas god putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Android Auto™ ili Apple CarPlay u vašem OUTLANDERu. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.   
  Kliknite ovdje za više informacija

  Colour liquid crystal multi-information display

  Novi Smartphone Link Display Audio (Android Auto)

  Kamo vas god putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Android Auto™ u vašem OUTLANDERu. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.

  *samo Android Auto

  Kliknite ovdje za više informacija

  DAB

  Novi Smartphone Link Display Audio (Apple CarPlay)

  Kamo vas god putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Apple CarPlay u vašem OUTLANDERu. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.   

  *samo Apple Carplay

  Kliknite ovdje za više informacija

  Colour liquid crystal multi-information display

  LCD multi-funkcijski ekran u boji

  Veliki multi-funkcijski zaslon u boji od 4,2 inča između instrumenata je iznimno pregledan za očitanje informacija. Drži vas potpuno informiranim o sljedećem: statusu vozila, trenutnu prijeđenu kilometražu, vanjsku temperaturu, ekološku učinkovitost itd.

otkrijte više
 • outlander-maintenance

  ODRŽAVANJE
  I
  NJEGA

  NAJBOLJA MOGUĆA USLUGA

  Posvećeni smo tome da vam osiguramo najbolju moguću uslugu. Zato u Mitsubishi ovlaštenim servisima rade samo obučeni i opremljeni mehaničari koji koriste samo originalne Mitsubishi dijelove da održavaju vaše vozilo. Također vam nudimo vrlo povoljnu njegu kroz cijeli životni vijek vašeg Mitsubishi vozila.

 • outlander-service_support

  USLUGA
  I
  PODRŠKA

  PRVOKLASNA PODRŠKA

  Naša su vozila neka od najbolje izgrađenih i najpouzdanijih na tržištu, ali želimo se pobrinuti da ste pokriveni ako se nešto dogodi. Zato imamo prvoklasni tim podrške nakon prodaje vozila, kao i cestovnu i servisnu pomoć diljem Europe koja je podjednako dobra kao ona kod vašeg lokalnog trgovca.