Pajero 3D | Mitsubishi Motors
 • Montero_3d

  5 RAZLOGA

  1. Impresivan pogled
  2. Stil i prostranost
  3. Snaga i performanse
  4. off-road bez granica
  5. Kontrola nad svim kotačima
 • Napomena: prikazane boje mogu malo varirati od stvarnih boja zbog prikaza na ekranu. Kontaktirajte lokalnog Mitsubishi Motors trgovca/distributera za više informacija. Pajero MY17:

  Loading

  Cijena vozila
  CO2 Emission Price
  Cijena boje
  Popust

  Cijena boje je iskazana sa PDV-om (bez obračunatog PPMV-a)
  Za točan izračun cijene obratite se ovlaštenom partneru.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

otkrijte više
 • Dodaci

  Interijer
  Sigurnost i udobnost
otkrijte više
 • PREUZIMANJA

 • ovlasteni

  PRONAĐITE TRGOVCA

  Sviđa vam se ovaj model? Nađite najbližeg trgovca i kupite ga!

otkrijte više
 • EKSTERIJER 


     
  Exterior - roof rails Exterior - Spare wheels  Exterior - Strong and stylish alloy wheels 

  Krovni nosači

  Prostrani interijer Pajera nudi vam dovoljno prostora da se krećete kamo god želite. Ako biste htjeli preraspodijeliti prostor, ili trebate napuniti vozilo biciklima i sportskom opremom, Instyle verzije s 5 vrtata dolaze s nosačima koji mogu nositi dodatnih 100kg.

  Rezervni kotači

  Dok vozite u divljini, prelazite pustinje ili uživate u ozbiljnijoj off-road vožnji, rezervna guma uvijek dobro dođe. Pajero je dostupan sa tamno sivim presvlakama za gume ili s presvlakama u boji tijela vozila.

  Snažni i atraktivni kotači od legure

  Ispravni kotači izjavljuju nešto o vama: upotpunjuju ravnotežu i proporcije dizajna vašeg vozila. Pajero ima odvažne i silovite 18-inčne kotače sa 12 krakova napravljene od snažne, ali lake legure koji privlače pažnju.

  INTERIJER 

   
  Exterior - Door mirrors Interior - design quality  Interior - interior light 

  Retrovizori

  Pajero ima fino integrirane bočne pokazivače smjera u retrovizorima.

  Kvaliteta dizajna

  Čim sjednete za volan i opustite se u mekim, luksuznim kožnim sjedalima, visoko iznad svih ostalih na cesti, počet ćete cijeniti impozantan i impresivan pogled na život. Svaki detalj unutar Pajerova profinjenog interijera slika je kvalitete njegovog dizajna, od ručice mjenjača od kože i srebra do meke ploče s instrumentima i suptilnih aluminijskih dekoracija.

  Osvjetljenje interijera

  Mnogo je pažnje posvećeno osvjetljenju interijera Pajera. Tijekom noći kabina svjetli umirujućim ambijentalnim svjetlom. Sportski brojači osvjetljeni su cijelo vrijeme da se poboljša preglednost.       


  Interior - steering wheel Interior - Beauty on display 

  Volan

  Da ukrotite Pajero morate uhvatiti njegov kožom obložen volan, opremljen kontrolama za ozvučenje, tempomat i Bluetooth® hands-free sustav mobilnog sučelja. Ovo vam omogućuje da mjenjate postavke i podešavate vozilo bez da skidate oči s ceste. Kad lagano pritisnete indikacijsku ručicu, lampica pokazivača smjera automatski će bljesnuti tri puta i prestati da vam omogući da se koncentrirate na manevriranje te, samim time, učini vožnju jednostavnijom i sigurnijom.

  Ljepota središnjeg ekrana

  Središnji ekran pokazuje mnoge informacije, uključujući i vrijeme, datum, informacije o ozvučenju, vanjsku temperaturu, visinomjer i barometar kao i, naravno, prosječnu brzinu, potrošnju goriva i udaljenost od odredišta.

  Napomena: Prikazane informacije ovise o specifikacijama vašeg vozila..

 • EURO6B

  Cestovne i off-road sposobnosti

  EURO5B
  On and off road ability

  Euro6B

  Pajero je u skladu s Euro 6 standardima za vozila na benzin postavljenima od strane Europske unije. Euro 6 motori pomažu pri smanjivanju čestičnih dušikovih oksida (NOx) i čestične materije (PM).


  All wheel control

  Više od samo tehnologije, AWC je naša filozofija vodilja. Inkorporirajući cijeli asortiman inovativnih sustava u integriranu mrežu performansa i kontrole, AWC vam nudi precizno prianjanje, moć i kontrolu proklizavanja za svaki individualni kotač da vam osigura potpunu kontrolu, čak i u zahtjevnim uvjetima. Kombinirajući elektronički Super Select 4WD II (SS4-II) sustav sa Aktivnom kontrolom stabilnosti i trenja (ASTC), AWC vam osigurava nevjerojatno prianjanje i upravljanje. Jednostavo odaberite najbolju voznu postavku na ploči mjenjača i Pajero će promijeniti pogonski sustav da vam osigura sigurno skretanje i u najizazovnijim uvjetima vožnje.


  SS4-II je najimpresivniji i najprofinjeniji sustav pogona na 4 kotača kojeg smo ikad razvili. Omogućuje vam da mjenjate između učinkovitog pogona na 2 kotača u pogon na 4 kotača dok vozilo putuje brzinom do 100 km/h - idealno za situacije kada cestovna površine iznenadno postane skliska. Kad zagusti, možete blokirati središnji diferencijal da ravnomjerno raspodijelite snagu između osovina i maksimalizirate vučnu snagu. Za krajnje off-road sposobnosti možete odabrati postavku niskog omjera koja gotovo udvostručuje efektivno kočenje motorom u bilo kojoj brzini, što daje Pajeru dovoljno niski stupanj prijenosa da se lako nosi sa vrlo strmim uzbrdicama, dubokim snijegom ili blatom. Super Select 4WD II (SS4-II) vam doista pruža najbolje od svih svjetova.
  EURO5B

  2J (2WD visoki domet)

  Idealan za gradove i vožnju po autocesti, postavka pogona na zadnje kotače daje vam tišu vožnju i glatke cestovne performanse.


  EURO5B

  4H (4WD visoki domet)

  S uključenim pogonom na 4 kotača, omjer prednje i stražnje obrtne sile mjenja se iz 33:67 u 50:50 za dodatno prianjanje i sigurnost, posebno kod vožnje u negativnim vremenskim uvjetima ili kod vuče.

  EURO5B

  4HLC (4WD visokog dometa s blokiranim središnjim diferencijalom)

  Ravnomjernom raspodjelom sile između prednjih i stražnjih kotača, ova vam postavka pomaže da zadržite trakciju na površinama s lošim prianjanjem.

  EURO5B

  4LLC (4WD niskog dometa sa blokiranim središnjim diferencijalom)

  Niži omjer brzina maksimalizira snagu u nižim brzinama za penjanje i omogućuje kontrolirano spuštanje po strminama. Također vam pomaže da se izvučete iz neugodnih situacija, poput dubokog blata, pijeska ili snijega.

  Super select 4 wheel drive (SS4-II)

  Super Select 4 Wheel-Drive (SS4-II)

  SS4-II je najimpresivniji i najsofisticiraniji pogon na 4 kotača kojeg smo ikad razvili. Omogućuje vam da prebacujete iz ekonomski učinkovitog pogona na 2 kotača u pogon an 4 kotača dok vozilo putuje brzinama do 100 km/h. Idealno je za situacije kad cestovna površina iznenada postane skliska. Kad postane grubo, možete blokirati središnji diferencijal da ravnomjerno rasporedite snagu na obje osovine i maksimalizirate vučnu snagu.

  Za potpunu off-road sposobnost možete odabrati nizak omjer brzina, što gotovo udvostručuje učinkovito kočenje motorom u bilo kojoj brzini te daje Pajeru dovoljno snage da se lako nosi s vrlo strmim usponima, dubokim snijegom ili blatom. Super Select 4WD stvarno vam daje najbolje od svih svijetova.

  Napomena: Super Select 4WD II vam omogućuje da prebacujete između 2H, 4H i 4HLc postavki na brzinama do 100 km/h. Vozilo mora biti zaustavljeno dok prebacujete između 4HLc i 4LLc. Pogledajte korisnički priručnik za više informacija.

  EURO5B

  Uništite off-road ograničenja

  Superioran pristupni kut Pajera pokazao se neprocjenjivim pri vožnji po izazovnom, grubom terenu, a naša legendarna Super Select 4WD II (SS4-II) tehnologija daje Pajeru sposobnost da vas uvuče i izvuče iz praktički bilo koje situacije. Želiteli se boriti sa strmim travnatim padinama, penjati preko visokih, nezgrapnih prepreka ili uspona do 45 stupnjeva, za vaš Pajero granice ne postoje.

  Napomena: Brojevi vrijede za modele s 3 vrata. Pogledajte specifikacije za modele s 5 vrata


  SNAGA I PERFORMANSE

  Advanced 4 wheel independent suspension

  Napredni ovjes s 4 nezavisna kotača

  Ovjes sa dvostrukim vilicama sprijeda i lisnatim oprugama straga osigurava vam da će se svaki kotač kretati neovisno o kotaču sa suprotne strane osovine. Ovo vam osigurava glatku, udobnu vožnju i samopouzdano upravljanje na svim mogućim vrstama terena. Poboljšani ovjes na Pajeru nije samo umanjio naginjanje tijela, već je i učinio vožnju sigurnijom bez da ugrozi čisto uzbuđenje vožnje.

  Towing capacity

  Kapacitet vuče

  Pajero diči dovoljno snage i mišića da učini skretanje sa zacrtanog puta ili vuču tereta do 3,500 kg jednostavnim. (Za 18-inčne kotače)

  pajero engine 3.2-litre DI-D

  3.2-Litreni DI-D

  Napredni 3-3.litreni Common Rail Direc Injection Diesel (DI-D) motor daje Pajeru moć da ide bilo gdje, brzo, glatko i tiho te je dostupan s automatskim prijenosom. Čestični filtar značajno umanjuje ispušnu emisiju.

 • PROSTOR INTERIJERA

  VIŠE KARAKTERISTIKA

  Plenty of space

  Prostora na pretek

  Možete se istegnuti i opustiti, imate dovoljno prostora i Pajerovim redovima sjedala. Ovdje je, također, impresivna količina spremišnog prostora, kao i mnogi pametni pretinci za manje predmete oko kabine. Na primjer, nakon jednog brzog poteza, Pajerov naslon za ruku ne samo da kliže u udobniji položaj, već se i otvara te otkriva dovoljno prostora da spremite mnoge osobne potrepštine.

  Versatile seating

  Raznoliki raspored sjedala

  Raznolik raspored sjedala Pajera omogućuje vam da ga pretvorite od luksuznog obiteljskog vozila sa sedam sjedala ili off-roadera s pet sjedala u nosača teškog tereta s 2 sjedala. Fold 2 Hide sjedala mogu se brzo spremiti ispod poda, čime ostavljate ravan prostor za utovar s kapacitetom za visoki teret. Također možete potpuno ukloniti ova sjedala da bolje iskoristite veliki spremišni prostor ispod poda. Sjedala drugog reda podijeljena su 60/40 i mogu se saviti uz prednja sjedala da se oslobodi još više prostora

  Rockford acoustic design audio system

  ROCKFORD Acoustic Design™ Ozvučenje

  U srcu zabavne konzole nalazi se ROCKFORD Acoustic Design™ premium ozvučenje, koje su za Pajero dizajnirali Rockford Corporation. Uživat ćete u spektakularnoj kvaliteti zvuka, 860W, okruženi s 12 optimalno pozicioniranih zvučnika dok moćan stražnji subwoofer ispušta dubok, snažan bas, a 11 drugih zvučnika premium kvalitete vam isporučuju bogat stereo zvuk.

  Napomena: Rockford Acoustic Design™ i vezani logotipi zaštitni su znaci Rockford Corporation u SAD-u i drugim zemljama

  Navigation system and rear pariking camera

  Navigacija i stražnja kamera

  Dok koristite impresivni SD navigacijski sustav, mogu vas navoditi jasne, detaljne upute prikazane na HD ekranu. Čim prebacite u brzinu za vožnju unatrag, ekran će prikazati sliku stražnje kamere, što značajno olakšava manevriranje po uskim prostorima

  new-smartphone-display-audio

  Novi Smartphone Link Display Audio

  Kud vas god putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Android Auto™ ili Apple CarPlay u vašem OUTLANDERu PHEV. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.

  Kliknite ovdje za više informacija

  new-smartphone-display-audio 

  Novi Smartphone Link Display Audio (Android Auto)  

  Kud vas god putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Android Auto™ u vašem OUTLANDERu. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.

  *samo Android Auto

  Kliknite ovdje za više informacija

  car-play

  Novi Smartphone Link Display Audio (Apple CarPlay)

  Kud vas god putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Apple CarPlay u vašem OUTLANDERu. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.

  *samo Apple Carplay

  Kliknite ovdje za više informacija


  cooling down

  Ohladi malo


  Svi modeli dolaze s automatskim klima uređajima.

   
   
 • AKTIVNA SIGURNOST  

  High seating position

  Visoki položaj sjedenja  

  Visoki položaj sjedenja u Pajeru pruža vam jasniji pregled prepreka na cesti.

  Xenon (HID) Headlamps 

   Xenon (HID) prednja svjetla  

  Jaka Xenon (HID) prednja svjetla pružaju vam povećanu osvjetljenost da poboljšaju vidljivost i sadrže individualne perače i funkciju automatskok niveliranja. Retrovizor s automatskim zamagljenjem umanjuje odsjaj svjetala iza vas.

  ASTC with brak assist control

  ASTC sa BAC-om  

  Aktivna kontrola stabilnosti i trenja je vrhunski suvremeni sigurnosni sustav Pajera. Regulira kočionu silu na svakom kotaču za vrijeme skretanja da vam osigura odličnu stabilnost. Sustav, također, održava optimalno prianjanje u svim uvjetima i off-road. ASTC sprječava okretanje kotača na mjestu na skliskim površinama i umanjuje rizik od proklizavanja zbog pretjeranog ubrzavanja u zavojima.

  Brake Assist sustav povečava pritisak kočenja ako detektira panično kočenje i pomaže vam da postignete brže i sigurnije kočenje u hitnim situacijama.

  Također, novi BOS sustav prioritizira kočnice (Prednje disk kočnice koje raspršuju toplinu i stražnje bubanj kočnice) ako u isto vrijeme pritisnete papučicu gasa i papučicu kočnice.

  Napomena: Sposobnosti upravljanja ASTC sustava su samo suplementarne. Molimo vas da vozite sigurno i nikada se ne oslanjate samo na ove funkcije tijekom vožnje. Pobrinite se da koristite gume istih, specificiranih vrsta i veličina na sva 4 kotača. Molimo vas da pogledate korisnički priručnik za više informacija

  PASIVNA SIGURNOST

  Multi-mode ABS with EBD 

  Multi-Mode ABS sa EBD-om

  Anti-lock Braking sustav na Pajeru sa elektroničkom distribucijom kočione sile brine se za ravnomjernu, učinkovitu distribuciju kočione sile svim kotačima neovisno o broju putnika, tipu tereta i cestovnoj površini. Ovo vam osigurava maksimalnu snagu kočenja i stabilnost vožnje.

  Napomena: ABS može pomoći vozaču da spriječi nesigurne situacije ako koči, ali nije zamjena za sigurnu vožnju. ABS neće uvijek umanjiti put kočenja. Na put kočenja mogu utjecati mnogi faktori, uključujući i cestovne uvjete i vučnu silu između kotača i cestovne površine.

  Passive safety

  RISE  karoserija

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karoserija od ojačane šasije iz jednog dijela s ugrađenim okvirom pruža vozilu vrlo rigidnu strukturu, sa zonama gužvanja oko motora koje upijaju energiju sudara te garantiraju da će svi biti sigurni i osjećati se sigurno.

  ISO-FIX and seatableswith pretensioners 

  ISO-fix i pojasevi sa zatezačima

  Da montiranje autosjedalice bude brzo, jednostavno i sigurno, sjedala drugog reda na Pajeru sadrže ugrađene ISO-FIX kopče. Prednji sigurnosni pojasevi sa zatezačima i ograničivačima sile osiguravaju vam jos bolje držanje. dok istovremeno umanjuju udarnu silu na putnika.

    Airbags

  Automatic high be

  Led Daytime running lamp with position lamp

  Zračni jastuci

  U slučaju sudara, Pajero je opremljen ne samo s dvodjelnim prednjim zračnim jastucima, nego i bočnim zračnim jastukom te zračnim zavjesama za navjeću zaštićenost vozača i putnika.

  Napomena: Zračni jastuci dio su SRS sustava. Da se umanji rizik od ozlijede od aktivacije zračnog jastuka uvijek nosite sigurnosni pojas, sjedite uspravno na sredini sjedala i nemojte se naslanjati na vrata. Neka djeca od 12 ili manje godina sjede u prikladnoj autosjedalici na stražnjem sjedalu. Nkada nemojte montirati autosjedalicu usmjerenu unazad na prednje sjedalo. Molimo vas da pogledate korisnički priručnik i upute koje ste dobili s autosjedalicom za više informacija.

  Automatska duga svjetla

  Ovaj senzor unutar vozila kontinuirano prati prednja i stražnja svjetla nadolazećih vozila i vozila iza vas. Ako senzor otkrije da se vozilo približava, sustav automatskih dugih svjetala prebacit će na kratka svjetla. Ako nema nadolazećih vozila ili vozila iza vas koja imaju uključeno svjetlo i blizu su vam, sustav će odmah ponovno uključiti duga svjetla. Bez potrebe za ručnim upravljanjem, vožnja je još sigurnija i udobnija

  LED dnevna svjetla s pozicijskim svjetlima

  Osim što poboljšavaju sigurnosne uvjete poboljšavajući vidljivost kod dnevne vožnje, LED dnevna svjetla daju vašem vozilu i dašak stila.

 • DAKAR RALLY 

     

  1983

  Dakar rally - 1983

  1984

  Dakar rally - 1984

  1985

  Dakar rally - 1985

  1986

  Dakar rally - 1986

  1987

  Dakar rally - 1987

  1988

  Dakar rally - 1988

  1989

  Dakar rally - 1989

  1990

  Dakar rally - 1990

  1991

  Dakar rally - 1991

  1992

  Dakar rally - 1992

  1993

  Dakar rally - 1993

  1994

  Dakar rally - 1994

  1995

  Dakar rally - 1995

  1996

  Dakar rally - 1996

  1997

  Dakar rally - 1997
   

  1998

  Dakar rally - 1998

  1999

  Dakar rally - 1999

  2000

  Dakar rally - 2000
   

  2001

  Dakar rally - 2001

  2002

  Dakar rally - 2002

  2003

  Dakar rally - 2003

  2004

  Dakar rally - 2004

  2005

  Dakar rally - 2005

  2006

  Dakar rally - 2006 

  2007

  Dakar rally - 2007

  2008

  Dakar rally - 2008

   

  PREKO 70 GODINA 4x4 TEHNOLOGIJE 

     

  HERITAGE-2

  Naš prvi prototip vozila s pogonom na 4 kotača, PX-33, pojavio se 1937. godine. Od tog trenutka dominiramo svijetom snažnih, izdržljivih 4x4 vozila razvijanjem i unaprijeđivanjem tehnoloških otkrića poput našeg renomiranog Super Select 4WD-a. Prva generacija Pajera izašla je 1982. godine. Danas, Pajero četvrte generacije sadržao je buran karakter, ali je i evoluirao u mnogo otmjenije vozilo da se nosi s očekivanjima i izazovima 21. stoljeća.  

otkrijte više
 • maintenance

  ODRŽAVANJE
  I
  NJEGA

  NAJBOLJA MOGUĆA USLUGA

  Posvećeni smo tome da vam osiguramo najbolju moguću uslugu. Zato u Mitsubishi ovlaštenim servisima rade samo obučeni i opremljeni mehaničari koji koriste samo originalne Mitsubishi dijelove da održavaju vaše vozilo. Također vam nudimo vrlo povoljnu njegu kroz cijeli životni vijek vašeg Mitsubishi vozila.

 • Service and support

  USLUGA
  I
  PODRŠKA

  PRVOKLASNA PODRŠKA

  Naša su vozila neka od najbolje izgrađenih i najpouzdanijih na tržištu, ali želimo se pobrinuti da ste pokriveni ako se nešto dogodi. Zato imamo prvoklasni tim podrške nakon prodaje vozila, kao i cestovnu i servisnu pomoć diljem Europe koja je podjednako dobra kao ona kod vašeg lokalnog trgovca.