Pajero 5D | Mitsubishi Motors
 • Montero_5d

  5 RAZLOGA

  1. Impresivan pogled
  2. Stil i prostranost
  3. Snaga i performanse
  4. OFF-ROAD BEZ GRANICA
  5. Kontrola nad svim kotačima
  Montero_5d2-

  5 RAZLOGA

  1. Impresivan pogled
  2. Stil i prostranost
  3. Snaga i performanse
  4. Off-road bez granica
  5. Kontrola nad svim kotačima
 • Napomena: prikazane boje mogu malo varirati od stvarnih boja zbog prikaza na ekranu. Kontaktirajte lokalnog Mitsubishi Motors trgovca/distributera za više informacija. Pajero MY17:

  Loading

  Cijena vozila
  CO2 Emission Price
  Cijena boje
  Popust

  Cijena boje je iskazana sa PDV-om (bez obračunatog PPMV-a)
  Za točan izračun cijene obratite se ovlaštenom partneru.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

otkrijte više
 • Dodaci

  Interijer
  Sigurnost i udobnost
otkrijte više
 • PREUZIMANJA

 • trgovac

  PRONAĐITE TRGOVCA

  Sviđa vam se ovaj model? Nađite najbližeg trgovca i kupite ga!

otkrijte više
 •  VANJSKI DIO VOZILA 


     
  Exterior - roof rails Exterior - Spare wheels  Exterior - Strong and stylish alloy wheels 

  Krovni nosači

   Prostrani interijer Pajera nudi dovoljno prostora za putovanje bilo kuda. Ako želite reorganizirati prostor ili napuniti vozilo biciklima i sportskom opremom, Instyle izvedbe s 5 vrata dolaze s krovnim nosačima nosivosti 100kg.
   

  Rezervni kotač

   Dok vozite u divljini ili po zahtjevnim terenima, rezervni kotač je korisna stvar. Pajero dolazi s navlakom za rezervni kotač u tamno sivoj boji ili u boji vozila.

   

  Snažni i atraktivni naplaci od  lake slitine

  Kotači govore nešto o vozilu: čine ga uravnoteženim i proporcionalnim. Pajero ima atraktivne i upadljive 18-inčne naplatke sa 12 krakova napravljene od čvrste, ali lake slitine.

  INTERIJER 

   
  Exterior - Door mirrors Interior - design quality  Interior - interior light 

  Retrovizori

  Pajero ima fino integrirane bočne pokazivače smjera u retrovizorima.

  Kvaliteta dizajna

  Sjednite za upravljač i opustite se u mekim, luksuznim kožnim sjedalima, visoko iznad ostalih na cesti. Doživjet ćete impozantan i impresivan pogled na svijet. Svaki detalj Pajerova dotjeranog interijera posljedica je promišljenog dizajna, od  kožne ručice mjenjača sa srebrnim detaljima do meko obložene ploče s instrumentima i suptilnih aluminijskih dekoracija. 

  Rasvjeta interijera

   Mnogo je pažnje posvećeno rasvjeti interijera Pajera. Tijekom noći kabina svjetli umirujućim ambijentalnim svjetlom. Sportski brojači osvjetljeni su cijelo vrijeme zbog bolje preglednosti.
  Interior - steering wheel Interior - Beauty on display 

  Upravljač

  Stavite ruke na Pajerov kožom obložen upravljač opremljen kontrolama za audio sustav, tempomat i Bluetooth® hands-free sustavom mobilnog sučelja. Komande vam omogućuju da mjenjanje postavke  bez skidanja oči s ceste. Laganim pritiskom ručice žmigavaca  indikator će zabljesnuti tri puta te vam omogućiti punu koncentraciju na manevriranje vozilom.

  Atraktivan središnj zaslon

  Središnji zaslon daje puno informacija, uključujući i vrijeme, datum, informacije o ozvučenju, vanjskoj temperaturi, visinomjer i barometar kao i, naravno, prosječnu brzinu, potrošnju goriva i udaljenost od odredišta.

  Napomena: Prikazane informacije ovise o specifikacijama vašeg vozila. 

 • EURO6B

  Cestovne i off-road sposobnosti

  EURO5B
  On and off road ability

  Euro6B

  Pajero je u skladu s Euro 6 standardima za vozila na benzin postavljenima od strane Europske unije. Euro 6 motori pomažu pri smanjivanju čestičnih dušikovih oksida (NOx) i čestične materije (PM).


   Kontrola svih kotača

  Više od samo tehnologije, AWC je naša filozofija vodilja. Inkorporirajući cijeli asortiman inovativnih sustava u integriranu mrežu performansa i kontrole, AWC vam nudi precizno prianjanje, moć i kontrolu proklizavanja  za svaki individualni kotač da vam osigura potpunu kontrolu, čak i u zahtjevnim uvjetima. Kombinirajući elektronički Super Select 4WD II (SS4-II) sustav sa Aktivnom kontrolom stabilnosti i trakcije (ASTC), AWC vam osigurava nevjerojatno prianjanje i upravljanje. Jednostavo odaberite najbolju voznu postavku na ploči mjenjača i Pajero će promijeniti pogonski sustav da vam osigura sigurno skretanje i u najizazovnijim uvjetima vožnje.


   SS4-II je najimpresivniji i najprofinjeniji sustav pogona na 4 kotača kojeg smo ikad razvili. Omogućuje vam da mjenjate između učinkovitog pogona na 2 kotača u pogon na 4 kotača dok vozilo putuje brzinom do 100 km/h - idealno za situacije kada cestovna površina iznenadno postane skliska. Kada zagusti, možete blokirati središnji diferencijal da ravnomjerno raspodijelite snagu između osovina i maksimalizirate vučnu snagu. Za krajnje off-road sposobnosti možete odabrati postavku niskog omjera koja gotovo udvostručuje efektivno kočenje motorom u bilo kojoj brzini, što daje Pajeru dovoljno niski stupanj prijenosa da se lako nosi sa vrlo strmim uzbrdicama, dubokim snijegom ili blatom. Super Select 4WD II (SS4-II) vam doista pruža najbolje od svih svjetova. 
  EURO5B

  2J (2WD visoki domet)

  Idealan za gradove i vožnju po autocesti, postavka pogona na zadnje kotače daje vam tišu vožnju i glatke cestovne performanse.


  EURO5B

  4H (4WD visoki domet)

  S uključenim pogonom na 4 kotača, omjer prednje i stražnje obrtne sile mjenja se iz 33:67 u 50:50 za dodatno prianjanje i sigurnost, posebno kod vožnje u negativnim vremenskim uvjetima ili kod vuče.

  EURO5B

  4HLC (4WD visokog dometa s blokiranim središnjim diferencijalom)

  Ravnomjernom raspodjelom sile između prednjih i stražnjih kotača, ova vam postavka pomaže da zadržite trakciju na površinama s lošim prianjanjem.

  EURO5B

  4LLC (4WD niskog dometa sa blokiranim središnjim diferencijalom)

  Niži omjer brzina maksimalizira snagu u nižim brzinama za penjanje i  kontrolirano spuštanje po strminama. Također vam pomaže da se izvučete iz neugodnih situacija, poput dubokog blata, pijeska ili snijega.

  Super select 4 wheel drive (SS4-II)

  Super Select 4 Wheel-Drive (SS4-II)

  SS4-II je najimpresivniji i najsofisticiraniji pogon na 4 kotača kojeg smo ikad razvili. Omogućuje vam da prebacujete iz ekonomski učinkovitog pogona na 2 kotača u pogon na 4 kotača dok vozilo putuje brzinama do 100 km/h. Idealno je za situacije kad cestovna površina iznenada postane skliska. Kad postane grubo, možete blokirati središnji diferencijal da ravnomjerno rasporedite snagu na obje osovine i maksimalizirate vučnu snagu.

  Za potpunu off-road sposobnost možete odabrati nizak omjer brzina, što gotovo udvostručuje učinkovito kočenje motorom u bilo kojoj brzini te daje Pajeru dovoljno snage da se lako nosi s vrlo strmim usponima, dubokim snijegom ili blatom. Super Select 4WD vam doista pruža najbolje od svih svijetova.

  Napomena: Super Select 4WD II vam omogućuje da prebacujete između 2H, 4H i 4HLc postavki na brzinama do 100 km/h. Vozilo mora biti zaustavljeno dok prebacujete između 4HLc i 4LLc. Pogledajte korisnički priručnik za više informacija. 
  EURO5B

  Uništite off-road ograničenja

  Superioran pristupni kut Pajera pokazao se neprocjenjivim pri vožnji po izazovnom, grubom terenu, a naša legendarna Super Select 4WD II (SS4-II) tehnologija daje Pajeru sposobnost da vas uvuče i izvuče iz praktički bilo koje situacije. Želiteli se boriti sa strmim travnatim padinama, penjati preko visokih, nezgrapnih prepreka ili uspona do 45 stupnjeva, za vaš Pajero granice ne postoje.
  Napomena: Brojevi vrijede za modele s 3 vrata. Pogledajte specifikacije za modele s 5 vrata 


  SNAGA I PERFORMANSE

  Advanced 4 wheel independent suspension

  Napredni ovjes s 4 nezavisna kotača

  Ovjes sa dvostrukim vilicama sprijeda i lisnatim oprugama straga osigurava vam da će se svaki kotač kretati neovisno o kotaču sa suprotne strane osovine. Ovo vam osigurava glatku, udobnu vožnju i samopouzdano upravljanje na svim mogućim vrstama terena. Poboljšani ovjes na Pajeru nije samo umanjio naginjanje tijela, već je i učinio vožnju sigurnijom bez da ugrozi čisto uzbuđenje vožnje.
   

  Towing capacity

  Kapacitet vuče

  Pajero diči dovoljno snage i mišića da učini skretanje sa zacrtanog puta ili vuču tereta do 3,500 kg jednostavnim. (Za 18-inčne kotače)

  pajero engine 3.2-litre DI-D

  3.2-Litreni DI-D

  Napredni 3-3.litreni Common Rail Direc Injection Diesel (DI-D) motor daje Pajeru moć da ide bilo gdje, brzo, glatko i tiho te je dostupan s automatskim prijenosom. Čestični filtar značajno umanjuje ispušnu emisiju 
 • PROSTOR INTERIJERA

  VIŠE KARAKTERISTIKA

  Plenty of space

  Prostora na pretek

  Možete se istegnuti i opustiti, imate dovoljno prostora u Pajerovim redovima sjedala. Ovdje je, također, impresivna količina spremišnog prostora, kao i mnogi pametni pretinci za manje predmete oko kabine. Na primjer, nakon jednog brzog poteza, Pajerov naslon za ruku ne samo da kliže u udobniji položaj, već se i otvara te otkriva dovoljno prostora da spremite mnogo osobnih potrepština.

  Versatile seating

  Raznoliki raspored sjedala

  Raznolik raspored sjedala Pajera omogućuje vam da ga preobrazite iz luksuznog obiteljskog vozila sa sedam sjedala ili "off-roadera" s pet sjedala u nosača teškog tereta s 2 sjedala. Fold 2 Hide sjedala mogu se brzo spremiti ispod poda, čime ostavljate ravan prostor za utovar s kapacitetom za visoki teret. Također možete potpuno ukloniti ova sjedala da bolje iskoristite veliki spremišni prostor ispod poda. Sjedala drugog reda podijeljena su 60/40 i mogu se saviti uz prednja sjedala da se oslobodi još više prostora

  Rockford acoustic design audio system

  ROCKFORD Acoustic Design™ Ozvučenje

   U srcu zabavne konzole nalazi se ROCKFORD Acoustic Design™ premium ozvučenje, koje su za Pajero dizajnirali Rockford Corporation. Uživat ćete u spektakularnoj kvaliteti zvuka, 860W, okruženi s 12 optimalno pozicioniranih zvučnika dok moćan stražnji subwoofer ispušta dubok, snažan bas, a 11 drugih zvučnika premium kvalitete vam isporučuju bogat stereo zvuk.

  Napomena: Rockford Acoustic Design™ i vezani logotipi zaštitni su znaci Rockford Corporation u SAD-u i drugim zemljama
  Navigation system and rear pariking camera

  Navigacija i stražnja kamera

  Dok koristite impresivni SD navigacijski sustav, mogu vas navoditi jasne, detaljne upute prikazane na HD ekranu. Čim prebacite u brzinu za vožnju unatrag, ekran će otvoriti prikaz stražnje kamere, što značajno olakšava manevriranje po uskim prostorima.

  new-smartphone-display-audio

  Novi Smartphone Link Display Audio

  Kud god vas putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Android Auto™ ili Apple CarPlay u vašem OUTLANDERu PHEV. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.

  Kliknite ovdje za više informacija

  new-smartphone-display-audio 

  Novi Smartphone Link Display Audio (Android Auto)  

  Kud god vas putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Android Auto™ u vašem OUTLANDERu. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.
  *samo Android Auto

  Kliknite ovdje za više informacija

  car-play

  Novi Smartphone Link Display Audio (Apple CarPlay)

   Kud god vas putovanje odvelo, bit će zabavnije i sigurnije uz Apple CarPlay u vašem OUTLANDERu. Jednostavno spojite svoj pametni telefon na Smartphone Link Display Audio putem USB kabla i spremni ste uživati u raznolikim zabavnim funkcijama.  

  *samo Apple Carplay

  Kliknite ovdje za više informacija


  cooling down

  Ohladi malo


  Svi modeli dolaze s automatskim klima uređajima.

   
   
 • AKTIVNA SIGURNOST  

  High seating position

  Visoki položaj sjedenja  

  Visoki položaj sjedenja u Pajeru pruža jasniji pregled prepreka na cesti.

  Xenon (HID) Headlamps 

   XENON (HID) prednja svjetla  

  Xenon (HID) prednja svjetla daju iznimnu snagu svjetlosnog snopa bez zasljepljivanja ostalih sudionika u prometu. Opremljena su uređajima za pranje i za automatsku nivelaciju. Retrovizor s automatskim zatamnjenjem smanjuje zasljepljivanje vozača.

  ASTC with brak assist control

  ASTC sa BAC-om  

  Aktivna kontrola stabilnosti i trakcije je vrhunski suvremeni sigurnosni sustav. Regulacijom sile kočenja na svakom kotaču posebno za vrijeme skretanja osigurava odličnu stabilnost u svim uvjetima. Sustav također garantira optimalnu trakciju u svim uvjetima, uključujući i terensku vožnju. ASTC priječi vrtnju kotača na mjestu kada je sklisko i smanjuje rizik proklizavanja zbog prevelike količine gasa u zavoju.

  Brake Assist sustav povečava tlak u kočionom sustavu do maksimalne vrijednosti u slučaju detekcije paničnog kočenja te omogućava sigurno zaustavljanje i manje vještim vozačima.

  Novi BOS sustav daje prednost kočnicama pred gasom ukoliko su zabunom istodobno pritisnuti.

  Napomena:
  Sposobnosti upravljanja ASTC sustava su samo pomoć vozaču. Molimo vas da vozite sigurno i nikada se ne oslanjate samo na ove funkcije tijekom vožnje. Pobrinite se da koristite gume istih, specificiranih vrsta i veličina na sva 4 kotača. Molimo vas da pogledate korisnički priručnik za više informacija 

  PASIVNA SIGURNOST

  Multi-mode ABS with EBD 

  Višekanalni ABS sa EBD-om

  ABS sustav na Pajeru sa elektroničkom distribucijom kočione sile brine se za ravnomjernu, učinkovitu distribuciju kočione sile na svim kotačima neovisno o broju putnika, tipu tereta i podlozi te osigurava maksimalnu snagu kočenja i stabilnost u vožnji.

  Napomena: ABS je pomoć vozaču za izbjegavanje neugodnih situacija tijekom kočenja, ali nije zamjena za sigurnu vožnju. ABS neće uvijek dovoljno skratiti zaustavni put. Na zaustavni put mogu utjecati mnogi faktori, uključujući i  uvjete na cesti i trenje između kotača i cestovne površine.  

  Passive safety

  RISE  karoserija

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karoserija
  Sigurnost u slučaju sudara značajno povećava Mitsubishi Motors RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karoserija, koje učinkovito apsorbira energiju i sprječava raspadanje kabine u slučaju sudara.

  ISO-FIX and seatableswith pretensioners 

  ISO-fix i pojasevi sa zatezačima

  Da montiranje autosjedalice bude brzo, jednostavno i sigurno, sjedala drugog reda na Pajeru sadrže ugrađene ISO-FIX kopče. Prednji sigurnosni pojasevi sa zatezačima i ograničivačima sile osiguravaju vam jos bolje držanje. dok istovremeno umanjuju udarnu silu na putnika.

    Airbags

  Automatic high be

  Led Daytime running lamp with position lamp

  Zračni jastuci

  Ukoliko dođe do sudara, Pajero je opremljen zračnim jastukom za vozača i suvozača, te bočnim zračnim jastukom i zračnim zavjesama za najveću zaštićenost vozača i putnika.
  Napomena:
  Zračni jastuci su dio SRS sustava. Da se umanji rizik od ozlijede od aktivacije zračnog jastuka uvijek nosite sigurnosni pojas, sjedite uspravno na sredini sjedala i nemojte se naslanjati na vrata. Neka djeca od 12 ili manje godina sjede u prikladnoj autosjedalici na stražnjem sjedalu. Nkada nemojte montirati autosjedalicu usmjerenu unazad na prednje sjedalo. Molimo vas da pogledate korisnički priručnik i upute koje ste dobili s autosjedalicom za više informacija.  

  Automatska duga svjetla

  Za povećanje sigurnosti, udobnosti i jednostavnosti noćne vožnje duga svjetla se automatski prebacuju na kratka svjetla kod nailaska vozila, te se automatski vraćaju na duga svjetla bez intervencije vozača.

  LED dnevna svjetla s pozicijskim svjetlima

  Osim što poboljšavaju sigurnosne uvjete poboljšavajući vidljivost kod dnevne vožnje, LED dnevna svjetla daju vašem vozilu i dašak stila.

 • DAKAR RALLY 

     

  1983

  Dakar rally - 1983

  1984

  Dakar rally - 1984

  1985

  Dakar rally - 1985

  1986

  Dakar rally - 1986

  1987

  Dakar rally - 1987

  1988

  Dakar rally - 1988

  1989

  Dakar rally - 1989

  1990

  Dakar rally - 1990

  1991

  Dakar rally - 1991

  1992

  Dakar rally - 1992

  1993

  Dakar rally - 1993

  1994

  Dakar rally - 1994

  1995

  Dakar rally - 1995

  1996

  Dakar rally - 1996

  1997

  Dakar rally - 1997
   

  1998

  Dakar rally - 1998

  1999

  Dakar rally - 1999

  2000

  Dakar rally - 2000
   

  2001

  Dakar rally - 2001

  2002

  Dakar rally - 2002

  2003

  Dakar rally - 2003

  2004

  Dakar rally - 2004

  2005

  Dakar rally - 2005

  2006

  Dakar rally - 2006 

  2007

  Dakar rally - 2007

  2008

  Dakar rally - 2008

   

  PREKO 70 GODINA 4x4 TEHNOLOGIJE 

     

  HERITAGE-2

  Naš prvi prototip vozila s pogonom na 4 kotača, PX-33, pojavio se 1937. godine. Od tog trenutka dominiramo svijetom snažnih i izdržljivih 4x4 vozila stalnim razvojem i unaprijeđivanjem tehnoloških rješenja kao što je naš poznati Super Select 4WD. Prva generacija Pajera ugledala je svjetlo dana 1982. godine. Pajero četvrte generacije sadržao je dinamičan karakter i danas, ali je i evoluirao u puno rafiniranije vozilo u skladu s očekivanjima i izazovima 21. stoljeća.
   
otkrijte više
 • model-sm-img-1

  ODRŽAVANJE
  I
  NJEGA

  NAJBOLJA MOGUĆA USLUGA

  Posvećeni smo tome da vam osiguramo najbolju moguću uslugu. Zato u Mitsubishi ovlaštenim servisima rade samo obučeni i opremljeni mehaničari koji koriste samo originalne Mitsubishi dijelove da održavaju vaše vozilo. Također vam nudimo vrlo povoljnu njegu kroz cijeli životni vijek vašeg Mitsubishi vozila.

 • service-model2-1

  USLUGA
  I
  PODRŠKA

  PRVOKLASNA PODRŠKA

  Naša su vozila neka od najbolje izgrađenih i najpouzdanijih na tržištu, ali želimo se pobrinuti da ste pokriveni ako se nešto dogodi. Zato imamo prvoklasni tim podrške nakon prodaje vozila, kao i cestovnu i servisnu pomoć diljem Europe koja je podjednako dobra kao ona kod vašeg lokalnog trgovca.