Mitsubishi

OBEĆAJEMO DA ĆEMO VAS IZNENADITI


Što znate o Mitsubishi korporaciji? Možda znate da su naša vozila osvojila mnoga međunarodna reli natjecanja, kao i da je kao inspiracija za prednju rešetku naše nove Lancer serije poslužio mlazni lovački avion. Međutim, vjerojatno niste znali da je naš osnivač, Yataro Iwasaki, utemeljio prvu tvrtku 1870. godine; da se Mitsubishi grupa sastoji od preko 300 tvrtki i podružnica širom svijeta koje proizvode najrazličitije proizvode, od vrhunskih kamera i mostova do piva.

Ako želite doznati više o Mitsubishi Motors tvrtki, posjetite www.mitsubishi-motors.com


about-top-banner

VIŠE NEGO ŠTO STE IKAD ZAMIŠLJALI

Bit ćete iznenađeni rasponom proizvoda i usluga koje Mitsubishijeve tvrtke nude diljem svijeta. Budite uvjereni da sve članice Mitsubishi Grupe i talentirano osoblje obvezuju tri temeljna načela: načelo korporativne odgovornosti, načelo integriteta i poštenja i načelo globalnog poslovnog razumijevanja. Obećajemo vam vrhunsku tehnologiju ipouzdanost te bezbrižno korištenje. 

OTKRIJTE OKOLIŠ - NAŠA ODGOVORNOST PREMA OKOLIŠU

Mitsubishi kontinuirano poduzima mjere smanjenja štetnog utjecaja vozila na okoliš. Outlander PHEV i Eclipse Cross PHEV značajno pridonose smanjivanju emisije CO2. Pogledajte kako činimo naš proizvodni proces "zelenijim" te poslušajte nekoliko savjeta o ekološki prihvatljivijoj i ekonomičnijoj vožnji.

Pogledajte što radimo da učinimo naš proces proizvodnje zelenijim i, kad ste već tu, pokupite par savjeta o čistoj i učinkovitijoj vožnji.

OTKRIJTE NASLJEĐE, PONOSNO NASLJEĐE


heritage_coverv2

Ponosimo se činjenicom da već desetljećima osvajamo prva mjesta na reli utrkama. Zapravo, jedni smo od najuspješnijih proizvođača vozila za Dakar reli, a Tommi Mäkinen je vozeći Mitsubishija osvojio četiri svjetska reli prvenstva. Stoga, promatrajući dugu povijest utrkivanja, lako je zaključiti da nam je iskustvo iz auto sporta pomogla u stvaranju boljih i snažnijih automobila za vas.