Preuzimanja

ECLIPSE CROSS PLUG IN HYBRID
GDJE ELEGANCIJA SUSREćE EKOLOGIJU

Novi je. Elegantan je. Neovisan je. Plug in Hybrid je, Coupe i SUV. Dinamične linije, upečatljivi detalji i impresivan prednji dio spojeni s tipičnim prednostima SUV-a: visok položaj sjedenja, odlična preglednost, oprema za udobnost. Kombinira benzinski i električni pogon. Hibridnu dinamiku vožnje izvodi iz električno izravnog ubrzanja, podržanog "Super All Wheel Control" sustavom pogona na sve kotače.
Otkrijte novi Eclipse Cross Plug in Hybrid. 

INSPIRACIJARobust Handling

Nadahnuti konceptom E-EVOLUTION iz 2017 godine, Mitsubishi inženjeri su razvili novi Eclipse Cross PHEV MY21. U silueti Eclipse Cross PHEV-a lako je prepoznati sportski SUV Coupe-ovski zakošenog stražneg dijela i izraženih bočnih karakternih linija. Novi 18 "dvobojni naplatci, također su inspirirani konceptom, dostupni u svim razinama opreme, a naglašavaju modernost i profinjenost.

DIZAJN SPRIJEDA


 All-Terrain-Confidence

Rešetka hladnjaka potpuno u piano crnoj boji. Uokvirena kromiranim stiliziranim C profilima karakterističnim za "Dynamic Shield", zaštitni znak Mitsubishi-ja.
Gornji svjetlosni sklop uključuje dnevna LED svjetla i žmigavce, a donji kratka, duga i svjetla za maglu.
Poput koncepta, pri dnu odbojnika su trodijelne zaštitne sanjke u boji karoserije, u srebrnoj boji ili crnom materijalu, ovisno o opremi.

DIZAJN STRAGANadahnut konceptom E-Evolution, dizajn je u potpunosti izmijenjen u odnosu na Eclipse Cross MY20. Dvostruko stražnje staklo je nestalo radi jednostavnosti i fluidnosti dizajna, a vrata prtljažnika su posve nova, karakterizira ih šesterokutni dizajn, a naziv modela je u sredini, ispod 3 dijamanta. Kao i sprijeda, pri dnu odbojnika su trodijelne zaštitne sanjke.

DIZAJN INTERIJERAInstrument panel novog ECLIPSE CROSS-a PHEV oblikovan je po dizajnerskom konceptu "Kinetic Calm", nadahnutim japanskim smislom za red: horizontalna linija dijeli panel na nadzorni i upravljački dio.
U donjem dijelu su raspoređene kontrolne tipke, a u gornjem prikaz informacija o vozilu i okolini za što bolju preglednosti i sigurnost u vožnji.

DIZAJN I SIGURNOSTTežnja za kombiniranjem dizajna i sigurnosti rezultirala je ugradnjom "head-up" zaslona ispred vozača.
Bez spuštanja pogleda s ceste lako se očitavaju razne informacije poput brzine, tempomata, limitatora itd.

ELEKTRIČAN, HIBRID I PLUG IN!Uz Plug-in hibridnu tehnologiju električnog vozila, u potpunosti iskusite evoluciju automobila!
Pokretan hibridnim pogonom visokih performansi, novi Eclipse Cross PHEV omogućuje uživanje u svim prednostima 100% električnog pogona kod dnevnih vožnji u gradu, bez odricanja od dosega koji toplinski motor s lakoćom omogućava. Više tišine i udobnosti, uglađeniji i dinamičniji pogon, niže emisije CO2, niža potrošnja goriva i veće uštede.

4WD SUV
Užitak u vožnji, sportski izgled i upravljivost su glavni prioriteti kod razvoja Mitsubishi Motors vozila.
Marka s 3 dijamanta, s nenadmašnim rekordima u rally natjecanjima i WRC-u, uvijek nastoji svojim kupcima ponuditi SUV s iznimnim performansama na cesti.
Eclipse Cross PHEV nije iznimka, jer je opremljen tehnologijom pogona S-AWC 4WD (Super All-Wheel Control) naslijeđem legendarnog Lancer Evolution-a.

SIGURNO POVEZANI 

Opremljen najnovijim tehnologijama pomoći vozaču, Eclipse Cross PHEV nudi iznimnu razinu sigurnosti.
Pametni senzori neprestano analiziraju okolinu i odmah upozoravaju na opasnost, kako na cesti, tako i kod parkiranja. Dostupan u svim izvedbama, multimedijski sustav Smartphone-link Display Audio 2.0 (SDA) omogućuje povezivanje pametnog najnovijim tehnologijama ili slušanje omiljenih pjesama preko USB priključka. Kompatibilan je s Apple CarPlay ™ i Android Auto ™.

IZGRAĐEN DA TRAJEDokazano pouzdan plug in hibridni pogon dizajniran je da traje. Srce tehnologije su baterije pažljivo projektirane i proizvedene. Opustite se, Mitsubishi Motors daje 8 godina ili 160.000 km jamstva na baterije i sve električne komponente. Sastavljena od 10 pojedinačno zamjenjivih modula, baterija ovog plug-in hibridnog SUV-a može se popraviti ili obnoviti kod Mitsubishi ovlaštenih servisera.