Preuzimanja

POTPUNO NOVI COLT

Upoznajte ponovno rođenu urbanu ikonu. Uživajte u gradskom životu bez kompromisa u potpuno novom Mitsubishi COLT-u, kompaktnom hatchbacku idealnom za gradski promet. S jednostavnim rukovanjem, širokim rasponom sigurnosnih sustava i tehnologijom za pomoć u vožnji, vaš je savršen partner u betonskoj džungli. Sve je promišljeno osmišljeno kako bi vam olakšalo život.

DIZAJN

Uz kombinaciju pametnog, kompaktnog dizajna i sportskih značajki, savršen je suputnik u istraživanju grada. Profinjen izgled, snažna silueta, prepoznatljiva prednja i stražnja svjetla i sportski dodaci kao što su bočne letvice i stražnji branik. Vanjski izgled Mitsubishija COLT privlači pažnju gdje god se vozio.

Mitsubishijev potpis Dynamic Shield u kromu

Prepoznatljiv izgled u središtu je naše strategije dizajna. Potpuno novi COLT utjelovljuje ovaj pristup. Snažna maska ​​dizajnirana prema principu 'Dynamic Shield' daje mu sportski dojam koji naglašava njegovu spremnost za užitak u vožnji.

LED prednja i stražnja svjetla

Potpuno novi COLT ima Full LED prednja svjetla, s životnim vijekom od nekoliko godina i proizvode topliju i svjetliju svjetlost. Također su manje zasljepljujuća za druge sudionike u prometu i učinkovitija – tako dodatno poboljšavajući učinkovitost vozila. Prepoznatljiva i vidljiva izdaleka Prepoznatljiva stražnja svjetla u obliku slova C daju COLT hatchbacku sportski dojam, a unatoč njihovoj maloj veličini, svjetlo- emitirajuće diode pružaju izvrsnu vidljivost.

Dodajte svoj sportski štih

Mitsubishi COLT dostupan je sa 16-inčnim i 17-inčnim aluminijskim naplatcima – oba u dvobojnoj kombinaciji. Odaberite dijamantni rez s crnim punilom na 16-inčnim kotačima ili dijamantni rez sa sivim punilom na 17-inčnim kotačima.

Fleksibilan prtljažni prostor

Iako je COLT gradski hatchback, htjeli smo osigurati da imate dovoljno prostora za pohranu.