Eko bonus za Outlander PHEV

30.10.2020
Eko bonus za Mitsubishi Outlander PHEV / Ponuda je istekla

Ako niste imali sreće dobiti poticaje za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila ove godine, imamo dobre vijesti za vas!
Mitsubishi Motors Hrvatska osigurao je Eko bonus u visini 30.000 kn za kupnju novog Mitsubishi Outlander PHEV-a*.
Ukoliko ste među sretnicima koji su uspjeli dobiti poticaj - i za vas imamo dobre vijesti jer Eko bonus vrijedi za sve.
Stoga požurite kod najbližeg ovlaštenog Mitsubishi Motors partnera i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu!

Osnovne karakteristike Mitsubishi Outlander PHEV-a:
- maksimalna snaga sustava: 165 kW/225 KS
- kapacitet baterije: 13,8 kWh
- električni doseg u gradu: 57 km

Jedna od ključnih mjera poticanja energetske učinkovitosti u prometu je poticanje korištenja energetski učinkovitih vozila. Mitsubishi u kategoriji plug in hibridnih električnih vozila sudjeluje s modelom Outlander PHEV čija baterija se puni priključivanjem na električnu mrežu. Outlander PHEV može i sam dopunjavati pogonsku bateriju po potrebi putem ugrađenog generatora koji pokreće motor s unutarnjim izgaranjem radnog volumena 2.360 cc te radi u dva ciklusa što je inovacija u auto industriji. Do 55% angažirane snage radi u Atkinson ciklusu (visoka učinkovitost), a preko toga prelazi u Otto ciklus (visoka snaga). Time su vozaču na izbor vrhunska učinkovitost ili vrhunske performanse, ovisno o situaciji u prometu. Baterija velikog kapaciteta i izlazne snage ključna je prednost Outlander PHEV-a. Za one koje ne znaju, kapacitet baterije kod plug in hibrida je i 10 puta veći nego kod 'običnih' hibrida.
Prilikom punjenja baterije iz električne mreže, plug in hibrid funkcionira kao čisto električno vozilo uz doseg na struju od preko 50 km. Tada, umjesto fosilnog goriva, koristi isključivo električnu energiju iz baterije. Baterija se može puniti putem obične kućne Schuko utičnice i na javnim punionicama i to na AC (izmjenična struja 3,7 kW) i DC (istosmjerna struja do 24 kW) strani. DC punjenje napunit će bateriju do 80% za svega 25 min.
Budući prosječan vozač u Hrvatskoj dnevno prelazi 38 km, Mitsubishi Outlander PHEV je na gradskim relacijama moguće koristiti s nultom potrošnjom fosilnog goriva i bez emisija CO2. Time se drastično smanjuje emisija štetnih plinova u urbanom okruženju te pomaže u smanjenju potrošnje fosilnih goriva. Mitsubishi Outlander PHEV je iznimno učinkovito i inovativno plug in hibridno električno vozilo koje postavlja nove standarde za ekološka vozila.

Iskusite zadovoljstvo vožnje na potpuno novoj razini s plug in hibridnim električnim SUV-om. Dva elektromotora i učinkovit benzinski motor zajedno ispunjavaju sve vaše vozačke potrebe, od bešumne vožnje gradom do uzbudljivih avantura u prirodi, a sve bez straha od ograničenog dosega. Uživajte u tišini električnog pogona uz niski utrošak energije i nulte emisije CO2. Iskoristite prednosti hibridnog rada za velike udaljenosti uz nisku emisiju i impresivnu potrošnju goriva od svega 2 l/100 km. Mitsubishi Outlander PHEV je istovremeno inovativan i ekološki osvješten. Impresivno i uglađeno ubrzanje asocira na vožnju avioniom. Dovoljno prostora za 5 odraslih osoba, napredni infotainment sustav, programirano punjenje, grijanje i hlađenje kabine... samo su neke od mnogobrojnih kvaliteta najprodavanijeg plug in hibridnog SUV-a na svijetu. Tu je i legendarni S-AWC pogon na sve kotače s aktivnom kontrolom zakretanja - nasljeđe iz bogate sportske povijesti marke.

Mitsubishi Outlander PHEV - električan i SUV.

*Ponuda je ograničena i vrijedi do isteka zaliha.

Više detalja, cjenik i popis opreme pogledajte na stranici modela.

Više informacija i ponude zatražite kod najbližeg Mitsubishi Motors ovlaštenog partnera.